Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Loadmixer - Pytanie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
maciekptasior
moglby mi ktos wytlumaczyc co oznacza kadzy suwak ? najbardziej mnie interesuje suwak zmieniajacy tekstury kibicow (chce ustawic na minimum bo tak najszybciej chodzi a na minimalnych wymaganiach slabo wyglada) dzieki
rahh
Cytat(maciekptasior @ Nov 3 2007, 19:17:30) *
moglby mi ktos wytlumaczyc co oznacza kadzy suwak ? najbardziej mnie interesuje suwak zmieniajacy tekstury kibicow (chce ustawic na minimum bo tak najszybciej chodzi a na minimalnych wymaganiach slabo wyglada) dzieki

jezeli masz slabego kompa to suwasz oba w lewą strone a jak dobrego to w prawą smile.gif ja przesunąłem do konca w prawo i lol wszystkie krawędzie gładkie i oko pixela ;d kozak sie gra bo i tak 60 fps stałe ^^
maciekptasior
na domyslnych ustawieniach chodzi w miare dobrze tylko zaczyna sie ciac jak widac kawalek trybun.na minimalnych nie da sie grac wiec chcialbym na srednich wymaganiach zmniejszyc tekstury kibicow zeby wygladaly tak jak na minimalnych
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.