Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Euzebiusz Smolarek Na Okładce?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
lolek725
Gdy przeglądałem sobie wikipedie w poszukiwaniu czegos o PES 2008 znalazlem ciekawa informacje. Że na okladce ma sie pojawic Smolarek. Psizcie czy cos o tym wiecie i czy wierzycie w to co tam piszą.

<a href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution...ion_Soccer_2008" target="_blank">http://pl.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution...ion_Soccer_2008</a>

Pro Evolution Soccer 2008 [edytuj]
Siódma z kolei część serii o piłce nożnej ma ujrzała światło dzienne na świecie 26 października 2007,a w Polsce pojawi sie w listopadzie. W tej części wprowadzono nowy system rozgrywki o nazwie Teamvision.Zostało wprowadzonych wiele innych zmian ulepszające i urzeczywistniających rozgrywkę. Postarano się o ulepszenie kontroli nad piłką. Strzały, podania i dryblingi wykonywało się więc z jeszcze większą naturalnością. Znacznie lepiej wyglądała też współpraca obrońców oraz każdy stały fragment gry. Teraz przykładowo przy rzucie wolnym mogliśmy mieć pełną kontrolę zarówno nad własnym murem, jak i nad zawodnikami, oddelegowanymi do rozbijania spójności szeregu przeciwnika. Pojawiło sie parę nowych drużyn m.in. Wisła Kraków i Panathinaikos Ateny. W trybie edycji można było dodać własną grafikę. Usunięto natiomiast tryb Spotkania Międzynarodowe (oprócz PS2) i sklep z dodatkami.

Na okładkach wystąpią:

Wielka Brytania - Cristiano Ronaldo i Michael Owen
Francja ? Cristiano Ronaldo i Didier Drogba
Australia ? Cristiano Ronaldo i Lucas Neill
Niemcy - Cristiano Ronaldo i Jan Schlaudraff
Polska - Cristiano Ronaldo i Euzebiusz Smolarek

Piszcie co o tym myslicie i czy wierzycie.
zywul
Jak dobrze mi się wydaję to już wcześniej o tym było mówione.
lolek725
ja o niczym takim nie slyszalem inne okladki byly pokazywane w newsach a o tej ani slowa wiec napisalem temat. zna ktos wiecej szczegolow abo inne informacje?
Rafal USSJ
To jest niemożliwe. Ebi Smolarek widnieje na okładce Fify 08 i ma podpisany kontrakt reklamowy z EA Sports, więc nie może widnieć na okładce konkurencji.
lolek725
Ja sie nie znam ale chyba EA Sports nie zyczylo by sobie zeby Smolarek widnial na okladce konkurencji. Ale czy to bylo w umowie?
qazwsx
EA na pewno nie pozwoliłaby Smolarkowi na reklamowanie konkurencyjnego produktu ( pewnie jakiś kontrakt na wyłączność ) wiec IMO bedzie siakiś inny polski kopacz. Sądze, że będzie to ktoś pokroju Bąka, Krzynówka itp. wink.gif
eye63
Najrozsądniej byłoby chyba jakby Buroca wrzucili, chyba, że idąc tropem MU wzięliby Kuszczaka.
Hitmanek
Jak dla mnie pewnie będzie tak jak rok temu na okładce znajdzie się Maciej Żurawski, który nie gra w Celticu i grzeje ławę w Reprezentacji, nic do niego nie mam, ale uważam że powinno się dawać naprawdę zdolnych piłkarzy, którzy na to zasłużyli i są na topie a nie że taki ROnaldinho podpisał 5-letni kontrakt z EA i np. w wieku 45 lat będzie na okładce biggrin.gif

Jeśli chodzi o Krzynówka to, hmm, nie jest pięknością samą w sobie i pewnie z tego powodu nie znajdzie się na okładce, bo teraz to sie liczy czy koleś jest piekny czy nie, a nie jak gra ;f

Tak więc, Smolarek na okładce to wierutna ściema
lolek725
Zobaczymy ale ciekawe kto napisał że bedzie smolarek...
MakssPl
Ja jestem pewny że nie będzie go na okładce!!!
Makerz
Ronaldinho i Ebi są na okładce fify08
.:KUNA:.
Ludzie po co zakladacie takie tematy?Nabic posta chcecie?NIE BEDZIE EBIEGO BO JEST NA OKLADCE Fify, temat powinnien byc zamkniety...
lolek725
zalozylem temat bo pisalo tak na wikipedii ja tego nie wymyslilem
.:KUNA:.
LOl na wikipedia moge zobie napisac, ze na okladce bedzie kasia cichopek i krzzysio ibisz;/Jakis ziomek co nie ma doswiadczenia napisal newsa, nie odroznia pewnie peska od fify;pI po problemie
lolek725
to napisz ze bedzie ibisz i cichopek biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.