Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Halówki
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Neon1502
Potrzebuję rady.
Jakie halówki (bądź żwirówki) polecacie mi kupić (do około 170-200 złotych)??
Najważniejsze żeby były wytrzymałe , dość lekkie (Zazwyczaj najwięcej biegam na boisku/hali i oddaje strzały z daleka)A także żeby były w miare dobre do freestyle.
Obecnie mam Tiempo Guri IC od około 8 miesięcy i zaczęły się rozklejać i przecierać.
Bardzo proszę o pomoc.
perONE
hmm aktualnie mam treningi na hali i kupilem sobie takie(wytrzymałe jak narazie, lekkie co najwazniejsze wygodne)
click
dobrze sie w nich zongluje i robi rozne trikasy tongue.gif
POLECAM
Karol Johnn
Cytat(perONE @ Nov 2 2007, 22:27:47) *
hmm aktualnie mam treningi na hali i kupilem sobie takie(wytrzymałe jak narazie, lekkie co najwazniejsze wygodne)
click
dobrze sie w nich zongluje i robi rozne trikasy tongue.gif
POLECAM

Mialem takie jeden sezon i palce powychodzily, szybko sie przecieraja
pzdr
Stepover
Cytat(Neon1502 @ Nov 2 2007, 18:53:53) *
Potrzebuję rady.
Jakie halówki (bądź żwirówki) polecacie mi kupić (do około 170-200 złotych)??
Najważniejsze żeby były wytrzymałe , dość lekkie (Zazwyczaj najwięcej biegam na boisku/hali i oddaje strzały z daleka)A także żeby były w miare dobre do freestyle.
Obecnie mam Tiempo Guri IC od około 8 miesięcy i zaczęły się rozklejać i przecierać.
Bardzo proszę o pomoc.

poleciłbym Ci te http://rubesport.es/images/N-TOTAL%2090.JPG. Grałem w nich rok na hali i się nie rozwaliły. A pozatym to rormalne że buty się przecierają gdyż np. kiedy ktoś ostro Cię sfauluje to zarwiesz bokiem buta o glebe. Natomiast buty dobre do freestyle'u - myśle że w nich można coś skleić ale to bardziej kwestia przyzyczajenia (bez przesady). Starzały z dystansu w nich oddaje się super gdyż sznorówki są z boku. To dobre na strzały tzw. "z kaczki"
Paput
Cytat(Stepover @ Nov 2 2007, 20:33:07) *
poleciłbym Ci te http://rubesport.es/images/N-TOTAL%2090.JPG. Grałem w nich rok na hali i się nie rozwaliły. A pozatym to rormalne że buty się przecierają gdyż np. kiedy ktoś ostro Cię sfauluje to zarwiesz bokiem buta o glebe. Natomiast buty dobre do freestyle'u - myśle że w nich można coś skleić ale to bardziej kwestia przyzyczajenia (bez przesady). Starzały z dystansu w nich oddaje się super gdyż sznorówki są z boku. To dobre na strzały tzw. "z kaczki"

Teżbym polecał te buty mam je półtora roku i nić a prawie codziennie w nich gram. ;]
11A
jak na hale to polecam nike first touch (obojetnie czy 1 czy 2)

pozdrawiam
Simon
http://www.sklepreebok.pl/index.php?page_i...&showCat=97

te na górze (czarne). wytrzymale, dobrze amortyzuja stope, wygodne i ladnie wygladaja na stopie. mam od 3 miesiecy. spisuja sie bez zarzutu
michalk61
ja coś tańszego bym wolał bo to trochę zadrogę (dużo zadrogę) bo mi noga rośnie to do 50 dych coś
kostek
Ja mam biało-niebieskie Nike Tiempo i są bardzo wytrzymałe.
.Shock3r
Te tiempo to są super smile.gif
Mialem je długo,podobaja mi sie,ale teraz mam juz inne.
NIKE AZT Supermacy Srebrno-Niebieski.
Wygląd dla mnie superowy,a i wy3male są smile.gif
Neon1502
Powiecie mi coś o Pumach V-Kon II?? Bo jest fajna promocja w GS-ie laugh.gif
Można je tam kupić za 130 zł.
Chodzi mi o te PUMA
rogas
Polecam Adidas model +Absolado IN DB kupilem je z miesiac teamu i jestem z nich zadowolony. Obecnie koszttuja z jakies 200 zł rolleyes.gif
InOx
nie ma lepszych halowek od Nike Five
kostek
Zna ktoś jakiś sklep internetowy gdzie można nieco taniej kupić halówki?
Jakieś promocje żeby były, czy coś.

I tak aporos nike five - wydają się bardzo lekkie i wygodne. Ale czy są wytrzymałe? Bo z tego co widzę to nie są zrobione z żadnej skórki tylko jakiś materiał... Czy przy dość dużym natężeniu nie rozpierdzielą się dość szybko? Bo chętnie bym sobie takowe sprawił ale jakoś nie jestem pewny...
GeloElo
ja polecam nike steam mam takie i naprawde są dobre tylko troche drogie ok. 250zł
kostek
Miałem korki, nie byłem zadowolony szczerze mówiąc... Niskiej jakości tworzywo, szybko mi się rozkleiły... Może przy niskim natężeniu treningowym są ok, ale jak ktoś więcej gra to raczej bym nie polecał.
pacek09
A ja Ci polecam dorzucić jeszcze pare groszy i kupić te buty:

http://allegro.pl/item287751253_buty_halow...z_42_skora.html

Są BARDZO wytrzymałe i wygodne. Mam bardzo podobne do tych (w linku masz Kaiser 5, a ja mam Libero) i mam je około 3 lat i się trzymają!!! Naprawde polecam Ci te buty.

Pozdrawiam

EDIT:

Dodam oczywiście to, że są wykonane z wysokiej jakości SKÓRY smile.gif
kostek
Znam te buty, obecnie gram w korkach Adidas Copa Mundial (chyba nawet pisałem kilka stron wcześniej o nich) - ok 350 zł.
Kaiser'y to taki gorszy wypust Mundiali ale i tak to jedne z lepszych i bardziej wytrzymałych butów na rynku.
Niestety 250 zł na halówki to stanowczo za dużo jak dla mnie. wink.gif
Damian.
Może te:
Adidas Absolado TRX Turf biało-złote ??
Pozdr
kostek
Takie ktoś miał?

http://www.allegro.pl/item288400683_buty_h...owe_sklep_.html
perONE
Cytat(kostek @ Dec 27 2007, 11:52:48) *

moj kumpel z klubu je ma. Wygladaja ladnie, metarial z ktorego zostaly zrobione --> blink.gif
I najwazniesjze sa wytrzymale.
Kriss91
Cytat(kostek @ Dec 27 2007, 11:52:48) *

Ja także posiadałem ten model (czarną wersję). Są dosyć wygodne, wytrzymałe i bardzo lekkie. Ogólnie produkt godny polecenia. Jest tylko jedno "ale". Ta siateczka na materiale przy ostrych starciach się ściera, lecz ogólnie materiał jest wytrzymały.

PZDR
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.