Mam gre pes 2008, zreobilem sobie swojego pilkarza, edytowalem innych pilkarzy, daje save w grze, wychodze z gry wchodze ponownie i wszytsko jest skasowane... czemu ? czy nie powinno byc zapisane ?
i jeszcze jak przed meczem ustawie w ,,setting" player 2 usb joystick to jak wchodze do gry to tego nie ma...
macie ten plik co w demo dawał opcje grania dla wielu graczyu ? przydałoby mi sie.
barman_2000
Oct 31 2007, 18:49
jest co najmniej kilka tematów z tym problemem, po co zakładasz nowy, aby zapisywało zmiany trzeba w pliku settings ustawić pada jako controler 1, szukanie nie boli
MakssPl
Oct 31 2007, 19:00
Ja pierdlo** tragedia!! Masz już taki temat... TUTAJ!!
Dragon177
Oct 31 2007, 19:07
Ok dziala.
Ale mam inny problem, własnie, gram w pesa 2008 i co mi tu nie gra... gra chodzi wolno, nie chodzi o to ze zacina tylko wyglada jakbym włączył tryb spowolniony (są takie w fifie np, tryb szybki, normalny czy wolny) no i własnie tu jest wolny.. jak mam to wyłączyc ? Prosze o pomoc
Nie umiesz czytać?? Na razie trzeba czekać na patcha!!
TEMAT wg. mnie do zamknięcia!!
Dragon177
Nov 1 2007, 07:58
Ok już wiem co trzeba zrobić, temat do zamkniecia.
Mexx nie denerwuj sie tak
kamil45
Mar 15 2008, 17:06
Cytat(Dragon177 @ Oct 31 2007, 18:36:42)
Mam gre pes 2008, zreobilem sobie swojego pilkarza, edytowalem innych pilkarzy, daje save w grze, wychodze z gry wchodze ponownie i wszytsko jest skasowane... czemu ? czy nie powinno byc zapisane ?
i jeszcze jak przed meczem ustawie w ,,setting" player 2 usb joystick to jak wchodze do gry to tego nie ma...
macie ten plik co w demo dawał opcje grania dla wielu graczyu ? przydałoby mi sie.
Zawsze jak wylanczasz gre i znowu wlanczasz to zawsze musisz klikac EDIT-->LOAD:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.