Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Save -> Czemu Nie Zapisuje
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Dragon177
dry.gif Mam gre pes 2008, zreobilem sobie swojego pilkarza, edytowalem innych pilkarzy, daje save w grze, wychodze z gry wchodze ponownie i wszytsko jest skasowane... czemu ?
czy nie powinno byc zapisane ? dry.gif

i jeszcze jak przed meczem ustawie w ,,setting" player 2 usb joystick to jak wchodze do gry to tego nie ma...

macie ten plik co w demo dawał opcje grania dla wielu graczyu ?
przydałoby mi sie.
barman_2000
jest co najmniej kilka tematów z tym problemem, po co zakładasz nowy, aby zapisywało zmiany trzeba w pliku settings ustawić pada jako controler 1, szukanie nie boli
MakssPl
Ja pierdlo** tragedia!! Masz już taki temat... TUTAJ!!
Dragon177
Ok dziala.

Ale mam inny problem, własnie, gram w pesa 2008 i co mi tu nie gra... gra chodzi wolno, nie chodzi o to ze zacina tylko wyglada jakbym włączył tryb spowolniony (są takie w fifie np, tryb szybki, normalny czy wolny) no i własnie tu jest wolny..
jak mam to wyłączyc ?
Prosze o pomoc
MakssPl
Ja na miejscu adminów dałbym Ci ostre ostrzeżeni min. 30%!!
Jest opcja SZUKAJ
SZUAKJ SZUKAJ i jeszcze raz SZUKAJ!!
Dragon177
no i co ?
nie wiem dalej co mam zrobic
MakssPl
Nie umiesz czytać??
Na razie trzeba czekać na patcha!!

TEMAT wg. mnie do zamknięcia!!
Dragon177
Ok już wiem co trzeba zrobić, temat do zamkniecia.

Mexx nie denerwuj sie tak tongue.gif
kamil45
Cytat(Dragon177 @ Oct 31 2007, 18:36:42) *
dry.gif Mam gre pes 2008, zreobilem sobie swojego pilkarza, edytowalem innych pilkarzy, daje save w grze, wychodze z gry wchodze ponownie i wszytsko jest skasowane... czemu ?
czy nie powinno byc zapisane ? dry.gif

i jeszcze jak przed meczem ustawie w ,,setting" player 2 usb joystick to jak wchodze do gry to tego nie ma...

macie ten plik co w demo dawał opcje grania dla wielu graczyu ?
przydałoby mi sie.

Zawsze jak wylanczasz gre i znowu wlanczasz to zawsze musisz klikac EDIT-->LOAD:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.