Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
artur89
Witam mam najnowszego PES-a 2008 i mam problem.Moge grac tylko w rozdzielczosci 640x480 w najnizszych detalach.Moja karta to gf 6600 .Mozna cos zmienic w ustawieniach karty aby grac w wyzszej rozdielczosci?Dla porownania fifa 08 chodzi na tej karcie w 1280x1024. (niedziala mi Settings)

z gory dziekuje
rangiz
Dla porównania fifa ma silnik z 2003 roku, a PES tegoroczny.
MakssPl
DOKŁADNIE!! Karta za słaba!! porównaj sobie grafikę PiESia i Tego kotleta fify...
E 9
NIe wiedzialem gdzie to wrzucic wiec tu ;] ;P

Podczas rozpakowywania obrazu płyty na dysk E wyskakuje mi taki cus bodajże w 80 %

Write error : only NTFS file system supports files larger than 4 gb

i OCB??? Pomoże ktoś ? sad.gif sad.gif sad.gif
grubinho
Może usuń coś z dysku rolleyes.gif
m3ron
Cytat(artur89 @ Oct 30 2007, 20:04:49) [snapback]193939[/snapback]
Witam mam najnowszego PES-a 2008 i mam problem.Moge grac tylko w rozdzielczosci 640x480 w najnizszych detalach.Moja karta to gf 6600 .Mozna cos zmienic w ustawieniach karty aby grac w wyzszej rozdielczosci?Dla porownania fifa 08 chodzi na tej karcie w 1280x1024. (niedziala mi Settings)

z gory dziekuje

Ja mam 6600 w dodatku z 64MB ram. I również nie mogłem odpalić na wyższej rozdzielczosci i wyzszych detalach. Na szczescie z pomoca przychodzi kitserwer dzieki ktoremu mozna ustawic wszystkie detale. Ja gram spokojnie na medium na 1024x768, albo na high na 800x600. Ta karta obsługuje wszystkie potrzebne standardy do gry, niestety ja miałem za mało VRAM zeby odpalic na wyzszych detalach, Ty z pewnoscia tez tak masz.

Cytat(E 9 @ Oct 31 2007, 09:38:09) [snapback]194020[/snapback]
NIe wiedzialem gdzie to wrzucic wiec tu ;] ;P

Podczas rozpakowywania obrazu płyty na dysk E wyskakuje mi taki cus bodajże w 80 %

Write error : only NTFS file system supports files larger than 4 gb

i OCB??? Pomoże ktoś ? sad.gif sad.gif sad.gif

Obraz płyty który scaignałes ma ponad 4GB po rozpakowaniu. Z tego co wiem jak sie sciaga gry to sa spakowane w woluminy po 15 lub po 50 MB. Twoj problem jest taki ze dysk na ktory rozpakowyujesz gre jest sformatowany w systemie plikow FAT32. Jedyne co mozesz zrobic to wywalic wszystko z dysku (danej partycji) i sformatowac ja stosujac sytem plikow NTFS. Z pewnoscia rozpakujesz wtedy to archiwum.
grubinho
A tak wogóle w Kitserverze jest ten plik Config tam sie ustawia rozdziałke i własnie jest problem na ile ustawic ratio ???
Dawidi
Masz format plików najprawdopodobniej fat32 a on nie obsługuje pojedynczych plików powyżej 4GB. Musisz skonwertować partycje na NTFS albo jak już masz jakąś partycje z tym formatem to tam to wrzuć. Jak nie masz to można sformatować pod NTFS albo jakoś można to zrobić, żeby pliki zostały ale nie jestem pewien jak.

A najlepsza rada to: biggrin.gif
KUP ORYGINAŁ tongue.gif

---EDIT----
Ale wy szybcy jesteście tongue.gif
grubinho
No a ja mam Geforce 6800 Athlona +3200 1GB DDR i chodzi mi na midium nawet za pomocą kitservera niedziała bo wyskakuje mi takie okienko w którym pisze ponów prube albo ignoru cokolwiek bym dał i tak będe grała na rozdzielczości 800 600 i na detalach low ???
artur89
mam 1 gb ramu, a tak to gdzie mozna sciagnac Kitserverze
E 9
Cytat(Dawidi @ Oct 31 2007, 09:51:14) [snapback]194026[/snapback]
Masz format plików najprawdopodobniej fat32 a on nie obsługuje pojedynczych plików powyżej 4GB. Musisz skonwertować partycje na NTFS albo jak już masz jakąś partycje z tym formatem to tam to wrzuć. Jak nie masz to można sformatować pod NTFS albo jakoś można to zrobić, żeby pliki zostały ale nie jestem pewien jak.

A najlepsza rada to: biggrin.gif
KUP ORYGINAŁ tongue.gif

---EDIT----
Ale wy szybcy jesteście tongue.gif

Dzieki rolleyes.gif rolleyes.gif no własnie tylko dysk C mam skonwrtowane na NTFS a tam mam tylko 1,66 GB i nic nie do usunięcia ;llll Jak ktoś wie jak to zrobić żeby nie trzeba było usuwać danych z DYSKU E to pisać ludziska rolleyes.gif

Z góry Bóg zapłac wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.