Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Game Graphic Studio
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Problemy z edycją
rapen
Witam, otoz za pomoca GGS 7.2.0 (wczesniej 7.18) probowalem wgrywac rozna grafike do PESa 2008. Niektore pliki bez problemow a z niektorymi jest taki problem:
http://img229.imageshack.us/my.php?image=77949548zj9.jpg
obojetnie co wybiore yer albo no wyskakuje:
http://img136.imageshack.us/my.php?image=30446497dl1.jpg
a na koncu: O_O
http://img229.imageshack.us/my.php?image=23734166gj0.jpg
( a to wcale nie jest prawda bo plik nie zostal podmeniony sad.gif )

Prosze o wskazowki i przepraszam jezeli nie ten dzial ale za bardzo nie wiem gdzie to dac.

z gory bardzo dziekuje za pomoc!
.:KUNA:.
Trzeb azwiekszyc rozmiar pliku, ale sie w to nie baw;]Zrob tak
otworz pobrany plik z tymi pilkami kliknij na niego prawym i wez save as i napisz co chcesz;]
Potem otwierasz cv 0(chyba, ze inny;]) i szukasz pliku gdzie chcesz zaimportowac pilki klikasz na niego robisz file open i otwierasz wcczesniej zapisany plik, przeciagasz na plik oryginalny i masz zaaplikowane;]
Baszu
A ja mam problem z wgraniem stroi mam folder cv_0.img i zastępuje po kolei pliki z cv_0.img tymi z nowymi strojami i ok jest wszystko dobrze stroje sie zastępują,ale jak wchodze do gry to ich nie ma!Wie ktos co zrobic???
rapen
ok dzieki troche pomoglo. a nie znasz innego sposobu moze? bo mam tez plik z nowymi flagami a tak z kazda flaga pokolei to jechac to troche by to trwalo tongue.gif
tez mam ten plik z flagami;p

Musisz powiekszyc miejsce po przez afs explorer 3,7

otworz afs
kliknij ipmort afs file
jedziesz do dolu i klikasz na 2 ostatnie pliki(te z flagami;p)
wyskoczy okno, ze trzeba jes rozszezyc ciagle klikasz tak(beda na zielono wielkosci po prawej)
potem w menu afs klikasz modify reserved space, wpisujesz wilekosc jaka chcesz i klikasz ok, towrzysz nowy plik cv_0.img(zapisz najlepiej na pulpicie)
otwierasz utworzony przez ciebie plik i wgrywasz flagi;]
podmieniasz plik z oryginalnym cv_0 i jedziesz!

Pomoglem?;p

Baszu ja tez tak mam;plecz w on line sa te wgrane;]
Cos nie tak plz usuncie ten post;]
rapen
Dzieki stary pomoglo biggrin.gif bronek dla ciebie wink.gif
senderbell
@ Igor

Z dwoma plikami to rozwiązuje sprawę, ale ja ściągnąłem patch z bundesligą i tam jest ponad 200 plików.
Czy mam każdemu z osobna powiększać rozmiar, czy jest jakiś hurtowy sposób na to ?
norek
Cytat(senderbell @ Nov 6 2007, 13:53:29) *
@ Igor

Z dwoma plikami to rozwiązuje sprawę, ale ja ściągnąłem patch z bundesligą i tam jest ponad 200 plików.
Czy mam każdemu z osobna powiększać rozmiar, czy jest jakiś hurtowy sposób na to ?

W game graphic studio w opcji modify reserved space mozesz to zrobic dla kilkunastu plikow gdyz jest dostepna opcja powieksz miejsce od...do...Pozdrawiam.

Po drugie te 200 plikow mozesz w DKZ studio zapisac jako patcha i nastepnie zaimportowac. Dkz automatycznie dostosuje wielkosc wolnego miejsca dla plikow. Bedziesz musial na koniec tylko i wylacznie podmienic nowo powstaly plik z defaultowym.
rapen
mi DKZ nie chce otwierac plikow .img ...
bo nie jest przystosowane do peska 2008
rapen
to po co dales ta odpowiedz...? sleep.gif'
>>>Nie dziala norkowi chyba chodzilo o afs;p
whan
Jak już wspominałem w ost newsie opcje importowania i automatycznego zwiekszania wymaganego miejsca posiada również GGS. Po wczytaniu pliku .img wystarczy przełączyć na "Deferred mode". Właściwie to GGS potrafi już wszystko i patche można instalować wyłącznie nim.
Dorin
a ja mam taki problem że w GGS'ie podmieniłem stoje polaków wszystko spoko ale w grze i tak ich nie ma :\ nie wiem co z tym fantem zrobic ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.