Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuje Paru Rzeczy Do Pes 5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
szołpas
Nie ma juz działu o PESie 5 wiec pisze tu ;p
a wiec jest moze jeszcze jakiś patch do tej częsci albo jakiś aktualny OF i do tego face&hair i uni ?
z góry thx za każdą odpowiedz ;]]
szołpas
Sory ze wale kolejnego posta pod postem ... pomoże ktoś unsure.gif ?
artysta germanista
poszukaj:

łOTU

LUB

łOTU
szołpas
potrzebuje najnowsza wersje Kit servera do PES5 smile.gif ... szukałem ale za chu^% nie umie znalezc :/ no i prośba z 1 postu też dalej aktualna rolleyes.gif
szołpas
ponawiam prośbe ... aby o tego kit servera =)
szołpas
Nie chciałem zakładać nowego tematu wiec napisze to tutaj i mam nadzieje że wkoncu mi ktoś pomoze rolleyes.gif
no to zainstalowałem PES'a 5 klikam na exe i nagle co sie dzieje ? .. zamiast wejść do gry poprostu wyskakuje mi ten błąd ...

ludzie pomóżcie tongue.gif bo nie wiem co mam juz robić :/
pozdrawiam
szołpas
ponawiam rolleyes.gif może jednak ktoś wie czemu tak sie dzieje wink.gif
Orange_91
Cytat(sZ0lpAs @ Feb 7 2008, 14:28:18) *
ponawiam rolleyes.gif może jednak ktoś wie czemu tak sie dzieje wink.gif

Czy nie widzisz że na 7 postów w tym temacie 6 napisałeś Ty? To tak jakbyś pisał sam ze sobą. Jeśli nikt nie pisze to zapewne nie zna odpowiedzi. A co do tematu to tylko Kitserver instalowałeś czy jeszcze jakiś dodatek oprócz niego? Może trzeba zainstalować na oryginalny exe albo scrackowany.
szołpas
Cytat(Orange_91 @ Feb 7 2008, 14:32:17) *
Czy nie widzisz że na 7 postów w tym temacie 6 napisałeś Ty? To tak jakbyś pisał sam ze sobą. Jeśli nikt nie pisze to zapewne nie zna odpowiedzi. A co do tematu to tylko Kitserver instalowałeś czy jeszcze jakiś dodatek oprócz niego? Może trzeba zainstalować na oryginalny exe albo scrackowany.

Wszystko instalowałem na czysto bez żadnych kit serverów nawet próbowałem różne cracki i dalej ten sam problem
... wiem że napisałem 7 postów po rząd ale chciałem aby troche odświeżyc temat i nie waliłem ich co pół godziny wink.gif
tylko taki styl mam a'la Vista wink.gif a może pomoże inna wersja gry ? moze z tą jest cos nie tak
Orange_91
Cytat(sZ0lpAs @ Feb 7 2008, 14:34:47) *
Wszystko instalowałem na czysto bez żadnych kit serverów nawet próbowałem różne cracki i dalej ten sam problem
... wiem że napisałem 7 postów po rząd ale chciałem aby troche odświeżyc temat i nie waliłem ich co pół godziny wink.gif

Ze scrennów widzę, że masz Windowsa Viste albo jakiś styl do XPka. Nie wiem ale jeśli masz Viste to system może być powodem dla którego Kitserver nie działa.
szynszyl1988
Mógłby ktoś wrzucić Power Patcha na serwer? Niestety linki ze strony iss już padły.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.