Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ruletka Na Klawiaturze
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
rozaldinho
mam problem jak wykonać ruletke na klawiaturze. ustawiłem przyciski tak jak trzeba. czyli ZXCV po kolei jako prrzyciski gałki analogowej ale ruletke i tak udało mi się tylko raz zrobić i to przez przypadek... jak ją więć wykonać???
Orange_91
Cytat(rozaldinho @ Oct 29 2007, 19:25:39) [snapback]193720[/snapback]
mam problem jak wykonać ruletke na klawiaturze. ustawiłem przyciski tak jak trzeba. czyli ZXCV po kolei jako prrzyciski gałki analogowej ale ruletke i tak udało mi się tylko raz zrobić i to przez przypadek... jak ją więć wykonać???

Ja mam identyczny problem tak jak ty klawisze ustawione dokladnie tak samo i ruletke powinno sie wykonywa za pomoca Z i X ale jakos nie idzie.
kostek
Chyba po prostu nie da rady.
U mnie też nie działa.
szołpas
u mnie tez nie działa ;( ... nie chcialem zakładać kolejnego tematu wiec tu napisze ;p .. a wiec jak zrobić szybkie wznowienie gry po faulu ?
rozaldinho
Cytat(sZ0lpAs @ Oct 29 2007, 20:08:22) [snapback]193746[/snapback]
u mnie tez nie działa ;( ... nie chcialem zakładać kolejnego tematu wiec tu napisze ;p .. a wiec jak zrobić szybkie wznowienie gry po faulu ?

kij wie?? zrąbali tego pesa jak nieszczęście...
wojczech7
QUOTE(sZ0lpAs @ Oct 29 2007, 21:08:22) [snapback]193746[/snapback]

L1+R1+X ... to samo co w PES6, tylko trzeba nacisnąć przycisk odpowiedzialny za podanie...
Dawidi
nic, samo sie robi. Jeśli piłkarz dotyka ręką piłki to wciskasz podanie a jak nie wciśniesz włączy sie za chwile "normalne" wznowienie.
MakssPl
Dawidi .... To nie jest temat o wznowieniach tylko o RULETCE NA KLAWIATURZE
Dawidi
odpowiadałem sZ0lpAsowi bo nie chciał zakładać nowego tematu...
MakssPl
Spox... zwracam HONOR
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.