mam pytanko, na które nie mogłem nigdzie znależć odpowiedzi.
a mianowicie:
chcialem sobie z ziomkami zrobić team z mojej miejscowości,wiecie z wlasnymi twarzyczkami ;d
zeby tych zawodnikow nie dalo sie kupic w normalnym ml bo byli lekkimi BOGAMI ;D to zdobylem ml secret players a potem wal bo ichg w grze nie ma, a zrobilem im ze maja byc ukryci w master league:/ i nie wiem jak to zrobic, moge jeszcze zakombinowac zeby zrobic swoj team w other leagues c, ale nie wiem czy ci zawodnicy nie będą wtedy do kupienia w normalnej ml, jeśli ktoś zna sposób proszę o podpowiedź, z góry dzięki pozdro4all
ps. w innych tematach kolesie pytali o metode na slowdowny oto i ona - po kilku meczykach wylaczyc kompa niech ostygnie, mimo ze ja mam dosycdobrego kompa(amdathlon64 3800+, 1gbram,gf7600gt256mb) to temp na procu skacze do 70stopni, a to powoduje slowdowny pod polem karnym po kilku meczach, dlatego wylaczamy kompa na jakis czas, idziemy po kilku ziomkow, odpalamy kompa i cieszymy sie gra ;d. najmniejsze slowdowny sa na san siro chlopaki(i moze dziewczyny;D) a najwieksze na teatro blanco.