k0rdian
Oct 29 2007, 01:27
Siema.
Dzisiaj już 29-ty. Czy łączył już się ktoś do online? Ja próbowałem, ale nie wiem czy to wina mojego neta, czy jeszcze serwerów nie ma, bo łączylem sie 5 minut i sie nie połączyłem :/
Tomi84
Oct 29 2007, 10:28
U mnie zmieniło się tylko tyle, że mogłem dziś w końcu założyć swój profil, po kliknięciu w profil jest to samo co było -->
k0rdian
Oct 29 2007, 11:14
Teraz piszę ze szkoły. Ale u mnie ten sam błąd był. Jak przyjde do domu, to zobacze. Ale u mnie 5 minut sie ładuje zanim ten błąd wyskoczy, Wy też tak macie?
Tomi84
Oct 29 2007, 11:39
Nie. U mnie ten błąd pojawia się po jakiś 3 sek od kliknięcia w profil.
k0rdian
Oct 29 2007, 12:53
Ja wchdzę w NETWORK, mam testowanie środowiska sieciowego przez ok. 5 seknd i pozniej znika to i czekam 5 minut i wyskakuje błąd. Jak bede w domu to sprawdze, moze bedzie ok
Gdanczyk
Oct 29 2007, 15:31
a ja wchodze w swoj profil bez zadnych bledow, ale nie moge sie do nikogo polaczyc :/ ktos gral juz wogole na necie ?
MakssPl
Oct 29 2007, 15:31
!!UWAGA!!
SERvery już działają... ale jeszcze są problemy z graniem...
Przy podłączaniu sie do gry wyświetla się komunikat, że do końca tygodnia wyjdzie patch który poprawi gre online!!
.:KUNA:.
Oct 29 2007, 15:52
To fajnie oczekiwania na patch, moze neszcze cos poprawi;]
huragan666
Oct 29 2007, 16:05
Mam nadzieję ,że patch poprawi jeszcze te przycięcia w polu karny wiem ,że dużo osób z tym się spotkało trzymam kciuki za KONAMI Poprawcie to wasz ładnie proszę
Mam pytanko jak włączyć czat????kiedy pojawia się napis czat(RS)-jaki to przycisk bo próbowałem każdego i lipa
Tomi84
Oct 29 2007, 16:56

Zagrałem dwa mecze. Na myśl przychodzi mi tylko jedno słowo - dramat....
Piłka wazy chyba ze 300 kg, wszystkie strzały idą po ziemi (niezależnie od tego jak długo trzymam przycisk strzału)..... bramki jakie wpadąły to po prostu masakra, szmaty gorsze niż w Fifie, bramkarze robią tak rażące błędy że głowa boli. Do tego po każdej akcji miałem "Waiting for other player" a gra chodziła mi gorzej niż 6 (pingi skaczące do ponad 4000 - ja łącze 6mbit download/512 kb upload, kolega z którym grałem 4mbit/1mbit...)
Tryb online spieprzony po maxie. Nie ma już 2v2, nie ma dodawania do listy przyjaciół, w ogóle nie ma czegoś takiego jak wybór serverów, nie widać listy osób które są aktualnie online, żeby się znaleźć z kumplem walczyliśmy z 5 min.... ogólnie to zaczynam żałować wydanych pieniędzy a w lidze, którą prowadzimy zastanawiamy się nad kontynuowaniem zmagań na wersji 6, do póki Konami nie wyłączy serwerów.
Jak można było popsuć tak piękną grę ??!!!
P.S Także mam problem z czatem w grze.
Cytat(Tomi84 @ Oct 29 2007, 17:00:39) [snapback]193672[/snapback]

Zagrałem dwa mecze. Na myśl przychodzi mi tylko jedno słowo - dramat....
Piłka wazy chyba ze 300 kg, wszystkie strzały idą po ziemi (niezależnie od tego jak długo trzymam przycisk strzału)..... bramki jakie wpadąły to po prostu masakra, szmaty gorsze niż w Fifie, bramkarze robią tak rażące błędy że głowa boli. Do tego po każdej akcji miałem "Waiting for other player" a gra chodziła mi gorzej niż 6 (pingi skaczące do ponad 4000 - ja łącze 6mbit download/512 kb upload, kolega z którym grałem 4mbit/1mbit...)
Tryb online spieprzony po maxie. Nie ma już 2v2, nie ma dodawania do listy przyjaciół, w ogóle nie ma czegoś takiego jak wybór serverów, nie widać listy osób które są aktualnie online, żeby się znaleźć z kumplem walczyliśmy z 5 min.... ogólnie to zaczynam żałować wydanych pieniędzy a w lidze, którą prowadzimy zastanawiamy się nad kontynuowaniem zmagań na wersji 6, do póki Konami nie wyłączy serwerów.
Jak można było popsuć tak piękną grę ??!!!
P.S Także mam problem z czatem w grze.
Nie no troche przesadziłeś.Online masakra zgodzę się ale wiodomo,że KONAMI robi patcha.Myśle,że jak zrobią go porządnie i będzie grało się na online dobrze to myśle,że będzie fajnie tak troche inaczej a nie odgrzewany kotlet.Pozdro
Tomi84
Oct 29 2007, 17:30
Tylko powiedz mi po co kasowali 2v2 i zmieniali rozkład serwerów. W 5 i 6 przynajmniej można było się łatwo znaleźć w online a teraz....szkoda gadać.
MakssPl
Oct 29 2007, 18:41
POCZEKAJCIE!!
Będzie patch pogadamy!!
Oct 29 2007, 19:27
Nacisnij prawa lub lewa galke analoga i masz czat;]Mi sie podoba wyglad on line;]
Cytat(mexx @ Oct 29 2007, 18:45:39) [snapback]193704[/snapback]
POCZEKAJCIE!!
Będzie patch pogadamy!!
Dokładnie czekamy na patcha mam nadzieje,że poprawi tez całą rozgrywkę
Puzynek
Oct 29 2007, 20:26
A czy u kogoś występuje nadal błąd "An error has occured" ???
Cytat(Puzynek @ Oct 29 2007, 20:30:20) [snapback]193755[/snapback]
A czy u kogoś występuje nadal błąd "An error has occured" ???
taaaak
k0rdian
Oct 29 2007, 23:37
Ja czekam 5 minut po wlaczeniu NETWORK i tez mam "An error has occured"
k0rdian
Oct 29 2007, 23:57
Piłka wazy chyba ze 300 kg, wszystkie strzały idą po ziemi (niezależnie od tego jak długo trzymam przycisk strzału)..... bramki jakie wpadąły to po prostu masakra
To wina pingu, ponieważ przez wysoki ping reakcja na przycisk strzału była późna, a według Twojego komputera strzal w danej chwili powinien zostać oddany,
toteż jeśli Ty naładowałeś pasek strzału na maxa i Twój komputer uważa że strzał powinien zostać oddany ta sama procedura w grze przez internet z powodu pingu jest opóźniona i dlatego mimo, że Ty widzisz ze pasek strzału jest do końca to na serwerze tej informacji jeszcze nia ma i czas na oddanie strzału zaczyna mijac i w momencie, gdy chociażby ten kawałek paska "dotrze do serwera" zaczyna się strzał, który leci po ziemi.
a gra chodziła mi gorzej niż 6 (pingi skaczące do ponad 4000 - ja łącze 6mbit download/512 kb upload, kolega z którym grałem 4mbit/1mbit...
Być może na routerze, albo gdziekolwiek indziej może być nieobsługiwany port PES'a. Ja tak mialem jeszcze nie dawno, że mogłem się połączyć, ale grałem na kosmicznych pingach.
EDITSorry, ze post pod postem, nie zauważyłem swojego postu wyżej
wilimowski
Oct 30 2007, 13:12
Tomi84
Oct 30 2007, 16:42
Dziś rano kolejny meczyk i kolejna cudowna bramka - 3/4 takich diamencików wpada jak gram online

--
http://www.speedyshare.com/472613206.html Stadiony świata !!
MakssPl
Oct 30 2007, 19:01
Czy dobrze wnioskuje... czy online działa już normalnie?
Cytat(mexx @ Oct 30 2007, 19:05:13) [snapback]193926[/snapback]
Czy dobrze wnioskuje... czy online działa już normalnie?
Nie
Tomi84
Oct 30 2007, 22:05
http://www.speedyshare.com/605435499.html kolejne Perełki i lagi w wersji 2008 (mimo, że dziś jest już komunikat jak się wchodzi do online że serwery sa w pełni sprawe

)
Oct 30 2007, 22:10
Czesc,
na zagranicznych forach krazy plotka, ze Konami ma wydac patch, ktory poprawi caly gameplay on line jak i off line, nie wiadomo jednak ja bedzie trzeba pobrac latke do gry, czy bezposrednio pobierze sie podczas wchodzenia w ocje gry on line, czy tez na stronie Konami. Patch ma wyjsc pod koniec tego tygodnia, czyli pogramy sobie dosc dlugo( Wszystkic Swietych, weekend), ciekawe jednak czy ten patch zniweluje wszystkie dotychczasowe bledy?
Jeszcze jedna informacja, na forum evo-web jest informacja jakoby Konami zwracalo uwage na komentarze gracz i uwzglednialo ich prosby w zblizajacej sie latce, wiec czekamy i na razie nie Narzekamy;]
Wedlug mnie bledem bylo usuniecie serverow;/Teraz trudno szuka sie rodakow:(
Pozdrawiam Igor!
Cytat(..::Igor::.. @ Oct 30 2007, 22:14:49) [snapback]193991[/snapback]
Czesc,
na zagranicznych forach krazy plotka, ze Konami ma wydac patch, ktory poprawi caly gameplay on line jak i off line, nie wiadomo jednak ja bedzie trzeba pobrac latke do gry, czy bezposrednio pobierze sie podczas wchodzenia w ocje gry on line, czy tez na stronie Konami. Patch ma wyjsc pod koniec tego tygodnia, czyli pogramy sobie dosc dlugo( Wszystkic Swietych, weekend), ciekawe jednak czy ten patch zniweluje wszystkie dotychczasowe bledy?
Jeszcze jedna informacja, na forum evo-web jest informacja jakoby Konami zwracalo uwage na komentarze gracz i uwzglednialo ich prosby w zblizajacej sie latce, wiec czekamy i na razie nie Narzekamy;]
Wedlug mnie bledem bylo usuniecie serverow;/Teraz trudno szuka sie rodakow:(
Pozdrawiam Igor!
Jeżeli to prawda co piszesz to zajebiście
k0rdian
Oct 31 2007, 01:51
A ja nadal mogę sobie oglądać obracające sie kółeczko i czekać na błąd
MakssPl
Oct 31 2007, 21:32
Macie kilka screenów:
Czat:

Tak wyglądają statystyki:

Pokoje (do których i tak nie mogę się dołączyć)

Dlatego nie mogę się połączyć (ktoś mógłby coś poradzić??):

Ktoś jednak już gra online:
Cytat(mexx @ Oct 31 2007, 21:36:17) [snapback]194189[/snapback]
Macie kilka screenów:
Czat:

Tak wyglądają statystyki:

Pokoje (do których i tak nie mogę się dołączyć)

Dlatego nie mogę się połączyć (ktoś mógłby coś poradzić??):

Ktoś jednak już gra online:

ostatni screen rzadzi kolo ktory ma 2 wygrane i jedna porazke jest przed kolesiem ktory wygral 62 razy i 2 razy przegral.
Od siebie dodam tylko tyle ze online licza sie tylko Inter, MU oraz Barca. Wyniki hokejowe a mecz wyglada tak ze lecisz przez cale boisko walisz i bramka i tak wkolko;)
Joseph
Oct 31 2007, 22:23
Co z tego że sa serwery jak nie można zagrac onlain bo rozłancza a jak grasz zanm cię rozłaczy to laguje i ping skacze od30 do5000 nawet przy gosciach z 3 zielonymi kreskami wogule to online to gniot brak czata ogulnego brak 2vs2 brak grup brak listy przyjaciół znaleść kogoś graniczy z cudem jak załorzysz pokuj to niewiesz gdzie jesteś widze że konami idzie w slady fify niewarzna jakość byle kase golić
Tomi84
Oct 31 2007, 23:45
Właśnie rozegrałem towarzyski mecz z gościem o nicku .aris. Wygrałem 2-1

. Grał Chelsea i jako pierwszy zdobył gola

. Próbowałem połączyć się do niektórych pokoi, ale się nie udało. Do niego akurat zdołałem się dołączyć. Nie jest wcale tak tragicznie z tymi pingami. Przynajmniej to moja opinia

. Dało się nawet nawet pograć. Aczkolwiek patchem od KONAMI usprawniającym tę rozgrywkę na pewno nie pogardzę. Pozdrawiam.
MakssPl
Nov 1 2007, 10:50
A ja sie nigdy nie mogę podłączyć do pokoju...
jeśli odświeżyliście pokoje to podczas kilku pierwszych sekund można prawie wszędzie wejść. Jak wy tego nie zrobicie to ktoś inny to zrobi i wtedy już nie można się połączyć. Czyli przed każdym wejściem do pokoju trzeba odświeżyć listę. Mi działa network prawie normalnie. Mam już 5 wygranych i 1 przegrany mecz bo mi neta odcięło :/
psmaras
Nov 1 2007, 12:48
Zeby nikt nie myslal ze na PS2 jest ok. Nie jest ok

. Tragedia jak na PC. Lagi, a co za tym idzie cuda na boisku. I to na obu hostach
simian raticus
Nov 1 2007, 14:06
Czyli online pozostał taki jaki znałem z Xbox'a 360 ;/
Nov 1 2007, 15:58
MakssPl
Nov 1 2007, 18:08
Nic nie dała...

Ale dziekx!!
leszek124
Nov 1 2007, 18:30
mam dokladnie tak jak te screnny wczesciej ale......... co zrobic zeby to zasrane interuppted sie skonczylo i podlaczy do jakiegos pokoju?
wystarczy mi lacze 1mb do gry online ?
MakssPl
Nov 1 2007, 21:24
Raczej tak... ja też mam 1mbs ^^
lolek725
Nov 1 2007, 22:09
wielkie zapowiedzi wielkie nowosci wielkie obiecanki wielkie licencje wielki online wielka gra - tak miało być... wyszlo wielkie gowno z bledami

(
leszek124
Nov 1 2007, 22:13
hmmm wie ktos moze jak naprawiic zeby mi sie murawy zmienilay??/ ciaglee mam takie sama co mecz
QUOTE(stQ @ Nov 1 2007, 21:38:01)

wystarczy mi lacze 1mb do gry online ?
ja mam 3mbit/s i i tak tnie jak ch.... w online.
k0rdian
Nov 2 2007, 17:05
Cytat(leszek124 @ Nov 1 2007, 22:17:41)

hmmm wie ktos moze jak naprawiic zeby mi sie murawy zmienilay??/ ciaglee mam takie sama co mecz
Jeśli grasz na low, to nie zmienisz, bo na low jest tylko jedna murawa.
Dziś dostarczyli mi PESa (wkońcu) zarejestrowałem się w necie, wgrałem patch i nie moge grac

wogóle nie moge wejśc do żadnego pokoju i wyskakują mi okienka z napisami że nie można się połączyc itp. czy ktoś z Was grał dziś online i mu działało ?
Chris de la Rosa
Nov 2 2007, 19:13
przed chwila wszedlkem w tryb network i wyskoczylo powiadomienie ze Konami pracuje w pocie czla by znalesc przyczyne problemow z gra online ... wiec trzymajmy kciuki moze nasze problemy za pare dni beda juz tylko przeszloscia :]
MakssPl
Nov 2 2007, 20:31
Wiesz co.... ja już nie wierze...
Chris de la Rosa
Nov 2 2007, 21:19
ja nie rozumiem takich ludzi... premiera byla dopiero kilka dni temu a Ty juz nie wierzysz... daj Konami miesiac ... jak po miesiacu nic sie nie zmieni to znaczy ze olali... to jest tak jak kibicowanie.. gdy Twoj ukochgany klub przegrywa trzeba wierzyc ze moze odniesc zwyciestwo do ostatniego gwizdka... Pozdro
PS i Ty masz w podpisie PES 4 Ever... no comments
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.