Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Master League
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
rabbit211
mam nastepujacy problem gdy włączam master league to pokazuje mi sie ikonka ladowania i na tym koniec nie chce mi sie zaladowac:/ prosze pomożcie... rolleyes.gif
barman_2000
masz pirata???
rabbit211
Tak... niestety dry.gif
rabbit211
czyli to znaczy ze nie bede mogl odpalic tego trybu gry...?? sad.gif
ROoZi
tez mam pirata i hula mi wszystko wink.gif
1111
tak samo jak wy mam pirata i mi prawie wszystko lata oprocz wklejania wlasnych zdjec w edit mode !! Nie wiecie moze czym to jest spowodowane !! Pozdrawiam !!
Mortin
mialem tak samo, zrobilem formata i wszystko ladnie dziala wink.gif
wiec polecam Ci zrobienie formata i bedzie po sprawie
a tak swoja droga to w tym roku konami ssie, bo niedokonczyli gry, brakuje jej zawsze czegos, u jednych nie ma dzwiekow, u innych czesciowo sa dzwieki(w tym i u mnie) itd
za szybko wypuscili fulla
olivier
Albo po prostu leniuchowali bo żeby było tylko 15 stadionów i ogólnie mniej opcji to wynika z tego,że im sie nie chciało pracować.
cambel
Wie ktoś może czy w Master League można zmieniać stroje przed meczem .
Scooby-Doo
No właśnie nie bardzo O_o to też jest bez sensu niestety :/ A z tymi 15 stadionami to normalnie szok. Co oni robili cały ten czas ?
olivier
Cytat(Boski1985 @ Oct 29 2007, 16:07:54) [snapback]193653[/snapback]
Wie ktoś może czy w Master League można zmieniać stroje przed meczem .

Nie można jest to jeden z głupszych pomysłów panów z KONAMI.
Dawidi
Jescze gorsze jest to, że strój bramkarza nie jest przywiązany do strojów drużyny. Mam na myśli, że mam:

granatowy strój podstawowy
biały strój alternatywny
pomarańczowy strój bramkarza podstawowy
granatowy strój bramkarza alternatywny

No i w meczu piłkarze z pola grają w granatowym podstawowym a bramkarz czasem biega w pomarańczowym a czasem w granatowym alternatywnym...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.