Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 Save
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
szrama23
gra nie chce mi sie zapisywać.... ani piłkarze których robię... wyłączam gre po zapisaniu wszytkiego i jak znowu włączam to wszystko jest tak jakbym pierwszy raz uruchamiał... pomocy.... :/
olivier
Przeglądaj lepiej wszystkie tematy.

Poczytalem na evo web i jest znalazłem.Działa świetnie tak jak powinno.

Link do programu:http://rapidshare.com/files/65325228/PPJoySetup.rar

Zainstalujcie go potem kliknijcie na niego w win rarze on będzie ściągał jeszcze raz.Później gdy ściągnie dajcie setup i gdy zainstaluje następujące czynności:

Włącz Configure Joystick

Daj ADD

Później:

Parallel Port: Virtual Joystick
Controller Number: Controller 1

Następnie otwórz PES 2008 Settings

a później zaznacz Virtual Joystick w Controller 1

I włącz gre.

A i jak wyskoczy kreator znajdowania nowego sprzętu to dawajcie wszędzie Tak.Oczywiście gracie normalnie na klawiaturze.
wania1982
Mam ten sam problem i nie chodzi o kontrolera.Zawsze po wlaczeniu gry musze wybrac poziom,zmienic przy kontrolerze na manual,dalej kamere itp. nic mi sie nie apisuje w ustawieniach a meczace jest powtarzac to samo po kazdym wlaczeiu gry.Pozdrawiam
szrama23
ale ja nie mam pada ziomku...
olivier
To jest wirtualny pad normalnie gracie na klawiaturze nie rozumiecie?Zróbcie tak jak wyżej podałem to wszystko będzię hulało.
wania1982
Dzieki.Dziala
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.