Cytat(rapen @ Oct 29 2007, 19:21:43) [snapback]193717[/snapback]
mam GF 8600GTS SP3 kupionego niecaly tydzien temul. Poprostu wlaczam PESa (oryginal z plytka) leci konami i po konami czarny ekran i nic nie idzie zrobic. wiec daje kompowi reseta, pozniej wlaczam pesa i wszystko gra. prawie zawsze sie tak dzieje ale czasem nie. moje stery do karty graf to: 163.71
PS. jak dam te nullify playback movie to tylko ten filmik poczatkowy bedzie wylaczony tak? czy jeszcze jakies inne?
I co dziala jak zaznaczysz ta opcje ?? Co do niej to wiem ze wylacza ten filmik i chyba tyle ale nie jestem na 100% pewny
Cytat(RBK @ Oct 29 2007, 19:34:43) [snapback]193724[/snapback]
Już odpowiadam. Czarny ekran pokazuje się zaraz po kliknięciu w PES2008.exe. Mam kartę NVidia GeForce 7300 GT 256 MB oraz directx 9.0c. Opcja Nullifity playback nic mi nie daje. Co może być nie tak?
Z Toba jest wiekszy problem, bo blad wystepuje przy najprawdopodobniej zmienianiu rozdzielczosci. Powodow moze byc naprawde wiele. Ja bym najpierw zobaczyl inne rozdzielczosci oraz sprobowal uruchomic gre w oknie. Jak nic to nie da to moze zainstalowac nowe sterowniki i dx z listopada oraz wykonac powyzsze czynnosci ponownie. Jak to nie pomoze to ja juz nie wiem. Przyczyn moze byc wiele od wersji gry niewiadomego pochodzenia, jakies ripy czy cos, moze modyfikowane cos tam bylo, tak samo moga byc modyfikowane stery do grafiki, cos na windowsie itp itd.