Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brak Intra
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
ftomekk
Odpalajac dzisiaj PES,a zauwazylem-no wlasnie cholera-brak INTRA.Zamiast niego mam czarna plansze.Moge pominac je przyciskiem ale sprawa mnie strasznie zaskoczyla.Jestem dociekliwy wiec przeistalowalem PESa.nic nie pomoglo-nadal brak intra...
Spotkaliscie sie z podobna sytuacja???
O co jakby chodzi ???
Raffels
Możliwe, że coś z kodekami albo ze sterownikami karty graficznej :? A wcześniej tak nie miałeś??
ftomekk
Sterownikow nie przeinstalowywalem.kodekow nie dogrywalem.
Wiesz jak to jest ,na intro (poza pierwszym razem) uwagi sie nie zwraca-wiec zawsze je szybko pomijalem i za cholere nie wiem od kiedy go nie mam smile.gif
Raffels
Hmmm no to nie mam pojęcia, mnie się kiedys w PESie 3 podczas intra komp zawieszał przez antywirusa. Może to samo jest u ciebie - sprawdż jakie masz programy uruchomione podczas startu windowsa, ewentualnie możesz pobawić się z 3d analyzerem ale skoro to jest tylko mało komu potrzebne intro i nie wpływa na jakość grania to zostaw lepiej tak jak jest ;D ;D Pozdro
Regz
Kurde! To w tej grze jest intro :?: :shock:
Raffels
:shock: Zabiłeś mnie tym pytaniem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ftomekk
Regz -no wlasnie nie ma :roll:
Jest tylko fonia laugh.gif
Niestety...
Bushmen
ja bym sie w sumie cieszyl gdybym nie mial intra :twisted: da sie jakos je specjalnie wylaczyc :?: :wink: :?:
miko
Ja też nie mam intra:( i to od zawsze (raz oglądałem u kolegi) z tego co pamiętam nie pomagają istalację: DivX, XviD, RealPlayer, Qiuck Time oraz WMPlayer 10 a ze strownikami nie pròbowałem. Zciągnołę sobie nawet jekieś inne intro (chyba nawet ze strony głòwnej IO) ale nie pomogło. Aha nie mam też dźwięku gra poprostu się zawiesza
dzenda_dzenda
mnie też zadziwilo to że nie mam intra...idzie sie przyzwyczaić ale zawsze to dyskomfort jakiś jest nie? Intro widziałem na swoim kompie ze 2 razy jak pierwszy raz zainstalowałem PESika. Po kilku instalacjach, formatach itepe zauważyłem że jakoś dziwnie znikło?? :cry: :? i komp sie wiesza(trza crtl+alt+...). Niewiem co z tym fantem zrobić bo ponowna instalacja u mnie tyż nie działa.
ftomekk
Wynika z tego ze problem nie dotyczy tylko mnie.
Na szczescie u mnie nie zawiesza gry,dzwiek sobie leci,tylko obraz czarny.
Zastanawiam sie czy nie pomogloby po odinstalowaniu ,dokladne wyczyszczenie rejestru.Moze ktos ma ochote sprobowac??
Kjs
Hmm jezeli masz czarny obraz a dzwiek intra normalnei leci to TYLKO kodeki jak dla mnie :]

Swoja droga ostatnio tez imalem ten problem, pojawil sie po zabawie z kodekami. Nic nie poradzilem, po prostu wrzucilem sobie inne intro i bylo w porzadku :] Moze tez tak sproboj :]
ftomekk
Ktory plik odpowiada za intro???
kucharz
Cytat
Ktory plik odpowiada za intro???

O ile pamietam to jest to plik "opmov" w folderze dat,ostatnio wgrywalem sobie fajne intro :wink:
ftomekk
Sprawa po czesci sie wyjasnila smile.gif
Intro jest ,tyle ze otwiera sie w innym oknie niz PES.
Przed rozpoczeciem intra otwiera sie nowe Active Window-i leci sobie pieknie intro.
Nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje-i jak to naprawic-ale intro jednak jest :roll:
Pablo_el
brak intra to kwestia braku kodeka - niestety nie wiem jakiego bo jusz zapomnialem tongue.gif
Dino
A mi trzeba linka do DVD jesli nie macie intra znaczy ze macie dvd-rip na ktorym nie ma intra i niestety nie da sie zainstalowac pacza wiem ze temat prawie umarly ale jak juz pisze biggrin.gif
ftomekk
:shock:
kemot
Dino ostrzezenie ode mnie, jeszcze 2 i nie zyjesz w tym srodowisku...
Dino
Loooooool tylko ciekawi mnie za co ale dobra nie bede nic mowil bo 2 dostane :x
Sin3-16
Brak intra powòd - Brak kodekòw do MPG1 w takim formacie są intra .
boberto
ja tam nigdy nie mialem intra w pesie4
kosa
ja od zawsze mialem intro pomimo, ze prawie na okraglo robie formaty...
ftomekk
Jak zwykle na najprostrze rozwiazanie wpasc najtrudniej-DIRECT-reinstalacja DirectX niezwiazana z PES4 rozwiazala problem intra smile.gif
onix_the_chosen
Ja mialem taki sam problem w Pes 3 - byla to wina kodekow, wiec napewno i teraz kodeki z tym intrem maja cos wspolnego. Sprobuj odinstalowac kodeki lub odinstalowac i zainstalowac inne. No coz, nawet najlepszym przydarzaja sie bledy ............ sad.gif
Andzi
Mam głupie putanie, ale warto zapytac. Czy mogłbym z jakiegos teledysku zrobic intro do pesa. Jak tak, to jak mam to zrobic??
Coolgun
a macie moze link skad mozna byloby sciagnac te intro bo jeszcze nie widzialem i w pesie u mnie nie ma...
snake
a macie moze link skad mozna byloby sciagnac te intro bo jeszcze nie widzialem i w pesie u  mnie nie ma...

A wiesz o ktòrym to PES-ie wogòle mowa?
Darkfear
u mnie podczas intra zacina sie gra. Czarny ekran i nie odpowiada. sad.gif
Darkfear
Mam ten sam problem co dzenda_dzenda tylko ja uruchamiam gre w okienku wiec moge se ja wylaczyc po nacisnieciu ctrl+alt+del. Kodeki mam wszystkie zainstalowane. Sterowniki tez. Jedyna zmiana w systemie to to ze po formacie zainstalowalem se service pack 1 i 2 no i gre szlak trafil sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.