Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dziwne Pliki Od Konami?!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
oes
maly zestaw screenow z plikow ktore znajduja sie w pes2008.. pytanie tylko po co skoro nie ma tego w grze.. no chyba ze o czym jeszcze nie wiemy huh.gif

loga man utd, arsenal i kits chelsea.. ciekawe skoro nie ma na to licencji..

pilki (tez nie ma ich)

pad wersja black! (tez nie wiem jak go uzywac zamiast tego bialego badziewia)

znajac zycie jest tego wiecej.. pytanie po co?!
.:KUNA:.
te pilki niektore sa, ale np ta pomaranczowa to tylko w lidze hiszpanskiej jak grasz a te loga man utd dzwine;/
oes
jakies pomysly? :]
Orange_91
Cytat(oes @ Oct 30 2007, 18:55:39) [snapback]193920[/snapback]
jakies pomysly? :]

Napewno nie patchowales gry?
Na 100% tego nie zrobil;]W demie tez to bylo, moze chceli bysmy sami sobie spatchowali gre, a oni podlozyli nam pliki;p

i NA PEWNO ;p
MakssPl
Dokładnie... może rozumieją nas - graczy i miłośników PESa i nam pomagają...
oes
jasne ze nic nie robilem :] wszystko swieze po instalacji bylo smile.gif
huragan666
przydało by się wrzucić tego pada od PS2 do PES2008 na pewno komuś się uda bo ten od XBOX to blee
oes
ja juz to prawie zrobilem.. smile.gif wydam taki maly patchyk smile.gif wieczorem powinno byc 100% swapu na czarnego smile.gif
Na evo-web juz just ten patch;]Tylko nie ma tylko w kilku miejscach przyciskow z ps2;]
oes
no ja robie swoje wersje smile.gif chce zeby to bylo 100% brakuje juz niewiele smile.gif musze to poprostu znalesc
oes
playstation pad BLACK dla pes2008:
http://www.zshare.net/download/45760306238df8/

( mysle ze to najlepsza wersja.. nie ma jak skromnosc wink.gif haha smile.gif nie moge znalesc mysle 1 pliku ktory odpowiada za buttony w menu sleep.gif jesli ktos na to trafi dajcie znac smile.gif )
Levuss
a czy te pliki z logami Man Utd można jakoś w grze uwodocznić tzn. zmienic te powalone defaultowe herby drużyn na oryginalne bez potrzeby instalowania nationalteam patch czy jakoś tak
oes
nie chyba nie.. poza tym sa tylko te dwa herby smile.gif wrzuc sobie moje logosy.. mysle ze bedziesz zadowolony smile.gif wszystko aktualne i dobrze wykonane smile.gif http://www.zshare.net/download/45773295ad6f8d/
zyga
Pewnie z PES6 ale zapomnieli wyjac ich. laugh.gif
MakssPl
Wątpię ale może....
A np. ta czerwona piłka NIKE T90 jest dostępna jak grasz CUP... albo LeaguE
Orange_91
Cytat(zyga @ Oct 31 2007, 18:19:55) [snapback]194115[/snapback]
Pewnie z PES6 ale zapomnieli wyjac ich. laugh.gif

Konami lubi zostawiac rozne pliki z poprzednich czesci ale to nie wyjasnia tego dlaczego w grze sa stroje Chelsea poniewaz ta druzyna nigdy nie byla licencjnowana w PESie o ile mnie pamiec nie myli.
PAmiec Cie myli byla licencja w 5 chyba
Flisak
Cytat(..::Igor::.. @ Nov 1 2007, 09:57:25) [snapback]194240[/snapback]
PAmiec Cie myli byla licencja w 5 chyba

Niom. I do tego mieli właśnie stroje UMBRO. Ciekawe, że też im się chciało robić stroje sprzed 2 sezonów pod pesa2008
oes
kolejny ciekawy plik wink.gif

tym razem to jednak dzielo zamierzone i prawdziwe wink.gif hah
Hal
KONAMI oszalało.
Tak zjebali gre, no i jeszcze te przygłupie bonusy
Orange_91
Cytat(Kamilinho @ Nov 1 2007, 13:35:17) [snapback]194290[/snapback]
KONAMI oszalało.
Tak zjebali gre, no i jeszcze te przygłupie bonusy

Zgadzam sie zamiast dodawac takie idiotyczne bonusy powinni wiecej popracowac nad gameplayem Po co komu Hulk w grze?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.