Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Znikające Tekstury Na Piłkarzach!pomÓŻcie:(:(:(
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
stefano21
Mam problem z teksturami w nowej odslonie pesa 2008 a mianowicie znikaja mi tekstury na pilkarzach i nie wiem w czym tkwi problem co moze byc nie tak pomozcie tu macie przyklad co jest nie tak:
http://img136.imageshack.us/my.php?image=beztytuu2da9.png
http://img136.imageshack.us/my.php?image=beztytuu4rg0.png
dajcie znac
czy to moze miec wplyw ze nie mam orginala tylko sciaglem z neta co???prosze pomozcie co mam zrobic jestem fanem serii i niemoge tego przebolec ze niemoge normalnie grac w pesa sad.gifsad.gifsad.gif
olivier
Podaj parametry twojego komputera.
stefano21
proc amd Athlon 64 3200 ramu 1gb kata 7600gs 3.0 pixel 256mb czy to moze byc wina ze mam pirata???
MakssPl
Może ktoś kto dał tą twoją wersje do PESa na internet pozmieniał "trochę" twarze..
stefano21
sciaglem z polisch trackera wersje pesa Pro Evolution Soccer 2008-FLT
a wy takich rzeczy nie macie nie robi wam sie tak mexx???
a masz orginala czy pirata???
Matiii
Wygląda na jakieś artefakty.Sprawdź czy karta nie jest walnięta.Być moze sie przegrzewa.

Albo szukaj winy w sterownikach.

Wersja gry raczej na pewno nie ma nic do rzeczy.
stefano21
karta niema raczej ic do tego bo gralem na niej w demko i smigalo az milo i nic takieog sie nie dialo tak smao gralem na niej w demko CODA4 i tez smigalo apozatym karte kupilem pod koniec wakacji
sterowniki instzlowalme juz 3 wersje 91.47 94.24 163.71
MakssPl
Cytat(stefano21 @ Oct 28 2007, 13:42:36) [snapback]193416[/snapback]
sciągałem z polisch trackera wersje pesa Pro Evolution Soccer 2008-FLT
a wy takich rzeczy nie macie nie robi wam sie tak MEXX tongue.gif ???
a masz orgyinała czy pirata???

PESa zawsze mam oryginał... Piractwo to przestępstwo... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
A pes jest najlepszy tylko online i grając z qmplami lub np. z bratem...a nie z qmpem
oes
u mnie nigdy sie tak nie dzialo bez wzgledu na wersja byla orginalna czy nie.. i na moje oko nie ma to znaczenia.. pewnie cos z karta jest nie tak.. moze sie grzeje za bardzo smile.gif zobacz sterowniki albo directxa.. sprobuj podlaczyc ostatniego kitservera 7.0.0d albo poprostu graj na medium i obadaj czy dzieje sie to samo..
.:KUNA:.
Milaem tak i musze grac na medium;/
stefano21
gralem nawet na low i tez tak mjalem ze mi znikaly tekstury takze to nic nmie dalo
stefano21
chłopaki problem rozwiązany biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif wina tkwila wczym....???
wsterwownikach od plyty glownej moj nauczyciel od przedmiotow zawodowych mi doradzil zeby przeinastalowac stery od plyty glownej i sie udalo gra smiga!!!!
MakssPl
To pozdrów go od Nas.. biggrin.gif
stefano21
spoko napewno pozdrowie tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.