Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra We 2 Na Slabym Kompie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
pawelf1
witam czy spotkal sie ktos z was z takim problemem ze bramkarze bronia kompletnie inaczej na mocnym i slabym komputerze jak gram u siebie na core duo 6550 2,8ghz geforce 8600gt oc 2gb ramu vista to jak gramy z kuzynem to bramkarze wyciagaja wiele strzalow na kazdym poziomie trudnosci natomiast u niego na athlonie 2000+ 512ramu geforcie 5200ultra jest kaszana ze szok kazdy strzal bramkarze wpuszczaja jak no jakas kompletna szmate jestem zdolowany bo normalnie nie mozna u kuzyna grac
Matiii
laugh.gif a co to moze mieć do rzeczy :|
olivier
Może u ciebie gracie na high a u niego na low\medium ?
siano
Zmień poziom trudności na Top Player. Różnica powinna być od razu widoczna.
pawelf1
Cytat(siano @ Oct 28 2007, 10:14:18) [snapback]193376[/snapback]
Zmień poziom trudności na Top Player. Różnica powinna być od razu widoczna.

no nie jestem jakims lamerem tez wydaje mi sie to dziwne jasne ze gram na top player w pesa a w sumie w issa gram od 98' sprawdzalismy na 3 kompach jednym slabym i 2 mocnych i na tym slabym bramkarze duzo gorzej bronia
Abedi_Pele
He he he dobrze ze mam gf 8600 gt ,bo bramkarze szmat nie beda wpuszczac hahahahahahahahahahaha laugh.gif :
Matiii
Cytat(pawelf1 @ Oct 29 2007, 10:47:39) [snapback]193593[/snapback]
no nie jestem jakims lamerem tez wydaje mi sie to dziwne jasne ze gram na top player w pesa a w sumie w issa gram od 98' sprawdzalismy na 3 kompach jednym slabym i 2 mocnych i na tym slabym bramkarze duzo gorzej bronia

No chyba jednak jesteś,skoro uważasz że to ma jakiś związek.
StraY
w demie wystepowaly roznice "w umiejetnosciach" zawodnikow na roznych poziomach grafiki [krazyly nawet na tym forum jakies linki do youtuba chyba], dlatego nie bylbym pewien, ze zostalo to w 100% wyeliminowane. moze ktos kto moze odpalic gre na high zrobi maly test na low i high?
StraY
wlasnie zagralem kilka meczow na high. i imo high i medium to dwie rozne gry... na medium przenikam przez zawodnikow, nie moge obrocic sie na pilce, zwody wygladaja koslawo and more ;-) na high widze duzo mniej problemow, tylko, ze moj komputer jest przystosowany do maxa payna i wlacza pod polem karnym bullet time tongue.gif wiec nie mam za bardzo cierpliwosci zeby sprawdzac to dluzej...
Phantom
Dokładnie. W demku na LOW zawodnicy potykali się o piłkę. Komputer nic nie grał i cały czas tracił piłkę, oczywiście na Top Player. Nie sądzę żeby w pełnej wersji to poprawili. Przynajmniej znacząco. Choć nawet na HIGH bramkarze bronią TRAGICZNIE...
Matiii
Heh,a ja nie wiem co to ma do rzeczy.Rozumiem że przenikanie może być spowodowane niskimi detalami,ale poziom gry na pewno nie.IHMO wy sobie to wmawiacie przez co wam się tak wydaje.Nie sądzę aby to było faktyczne.
snok3r
Cytat(Matiii @ Oct 31 2007, 09:52:07) [snapback]194009[/snapback]
Heh,a ja nie wiem co to ma do rzeczy.Rozumiem że przenikanie może być spowodowane niskimi detalami,ale poziom gry na pewno nie.IHMO wy sobie to wmawiacie przez co wam się tak wydaje.Nie sądzę aby to było faktyczne.

sprawdz samemu. roznica jest zauwazalna....
pawelf1
widocznie cos w tym jednak jest...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.