Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Znikajace Posty
board.issonline.pl > Issonline.pl > Strona oraz Forum
alibi
a ja napisalem dwa posty ktore po kilku godzinach zniknely. nie moge skojarzyc powodow dlaczego mogly byc usuniete. czy moze mi ktos to wytlumaczyc ?
siano
W jakich tematach pisałeś i jaka była przybliżona treść postów?

Powody generalnie mogą byc dwa:

* post w jakiś sposób naruszał regulamin
* post był nie na temat
* post napisany został w temacie "PES2008, Polemika" i był pytaniem/zdawkową odpowiedzią na czyjś post, co uznałem za niegodne tego tematu i wywaliłem
alibi
Aha, no to poklony czolem do ziemi bo posty byly wlasnie w dziale "pes2008 polemika". ale skoro uwazasz , ze byly niegodne tematu to nie bede polemizowal. dla mnie byly WAZNE. pozdrawiam
Czarny
http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry195571
Kto sprawił, że znikły posty z tego tematu?
Bakel
Cytat(Czarny @ Nov 7 2007, 13:18:40) *
http://board.issonline.pl/index.php?showto...mp;#entry195571
Kto sprawił, że znikły posty z tego tematu?

Ja nie bawię się w usuwanie postów, ale czytałem ten wątek przed moderacją i zauważyłem, że Twój post o WE2002 był raczej nie na temat.
Czarny
Bakel, nie sądzę, żeby był nie na temat. Zresztą od kiedy na IO ktoś usuwa posty nie na temat? o_O , jeżeli nie chce się nikomu usuwać postów napisanych przez botów to akurat chce mu się usuwać posty nie na temat...
Powinieneś raczej szczerze napisać, że powodem było tylko i wyłącznie to, że napisałem słowo "WEOL".
Nie dostałem % i nie wiem który to kretyn usuwa, a widać, że boi się przyznać...

PS. Muszkieterka nadal w akcji laugh.gif
snok3r
Cytat(Czarny @ Nov 7 2007, 19:28:36) *
nie sądzę, żeby był nie na temat.

ale byl nie na temat. temat jest o porownaniu fify2008 z pes2008, a nie o we2k2.

Zresztą od kiedy na IO ktoś usuwa posty nie na temat?

od momentu, w ktorym w regulaminie zostało napisane:
Cytat
13. Nie rozmywaj założonych już tematów.

Powinieneś raczej szczerze napisać, że powodem było tylko i wyłącznie to, że napisałem słowo "WEOL".

nie. na IO nie edytuje sie postow uzytkownikow po to by usunac jakis, podany przez nich, link, dopisac przy nzwie ich serwisu "zlodzieje",nie banuje sie ludzi za to ze sie nie zgadzaja z pogladami zespolu moderujacego. takie rzeczy to tylko na...a zreszta sam chyba wiesz gdzie dry.gif

Nie dostałem % i nie wiem który to kretyn usuwa, a widać, że boi się przyznać...

Cytat
kretyn - pogard. «człowiek ograniczony, tępy»

Cytat
10. Zwróć uwagę, aby krytykując kogoś (admina, moderatora, użytkownika, polityka itp.) nie przekroczyć granicy pomiędzy krytyką a obrazą.

+10%

Czarny
Mógłbym ci wymienić 1000 tematów na tym forum w którym było o wiele większe rozmywanie tematu, mimo to nawet do nich nie zajrzałeś, ale szkoda mi czasu. Jeżeli chcesz postępować według zasady "tępić Czarnego i kasować jego posty" oraz usuwać tylko moje posty z dyskusji, pozostawiając posty innych użytkowników (to nie jest jedyny temat w którym usunąłeś moje posty) to daj mi od razu bana na życzenie złamasie, a nie srasz jakimiś śmiesznymi procentami.
whan
Cytat(Czarny @ Nov 8 2007, 13:05:41) *
Mógłbym ci wymienić 1000 tematów na tym forum w którym było o wiele większe rozmywanie tematu, mimo to nawet do nich nie zajrzałeś, ale szkoda mi czasu. Jeżeli chcesz postępować według zasady "tępić Czarnego i kasować jego posty" oraz usuwać tylko moje posty z dyskusji, pozostawiając posty innych użytkowników (to nie jest jedyny temat w którym usunąłeś moje posty) to daj mi od razu bana na życzenie złamasie, a nie srasz jakimiś śmiesznymi procentami.

Skończyłeś czarnuszku? To bye ;*
snok3r
Cytat(Czarny @ Nov 8 2007, 15:05:41) *

przykro mi ale nie trafiles - to nie ja usunalem twoje posty dry.gif twoja ambitna wypowiedz pokazuje twja prawdziwa twarz: u ciebiena forum nie mozna nic - ale od iowymagasz pelnego kosmopolityzmu...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.