Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak 'przelaczyc' Pada Z X360 Na Ps3?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
oes
nie wiem czy tylko mnie czy innych wpienia ten bialy pad od x360 w grze.. wizualnie nie moge tego przelknac :] wiec sprawa jest taka.. jak to zmienic? bo zeby bylo ciekawiej w cv_0 sa oba pady.. obie wersje.. i ta z x360 i ps2/ps3! nie wiem czy ktos zwrocil na to uwage :] i pytanie brzmi jak zmienic pady/przyciski.. moze ktos wie? pytam zanim poprostu je podmienie recznie w cv_0 :]
MakssPl
Poczekaj na patcha, może wyjdzie taki który to zmieni bo wyszedł taki do dema..
Dawidi
Mi osobiście bardziej podoba się pad od X360 i łatwiej się gra na oznaczeniu A B X Y LB LT itd. No i wg mnie sam pad wygląda o wiele ładniej niż od play station smile.gif
oes
taa tyle ze jesli ktos 'cale zycie' gra na padzie playstation.. na poczatku na konsolach psx potem ps2 no a teraz pc to dosc ciezko sie jest przestawic na tego bialego dziada happy.gif i dziwne przyciski!! x2.gif square.gif circle.gif triangle.gif r1.gif r2.gif l1.gif l2.gif 4 ever !!

nie wiem jaki jest SENS tego patcha bo wszystko fizycznie jest w grze smile.gif

a takich plikow jest kilka wiecej..
Simon
tez mnie to denerwuje. czekam na jakiegos malego patchyka. ale najbardziej denerwuje mnie zmiana ze teraz anuluje sie nie trojkatem tylko kólkiem. krew mnie zalewa
oes
probowalem wczoraj odpowiednio zamienic pliki na ktorych byl x360 na te 'czarne' ale w sumie nic z tego.. niby pad i przyciski sa.. tylko ze w opcjach gdy ustawia sie przyciski podswietlaja sie te x360 i to strasnie marnie wyglada.. wiec jak dla mnie musi gdzies byc 'przelacznik' nie tylko wizualny ale i fizyczny smile.gif nie wiem, moze jakos w hexach..
Dawidi
Cytat
taa tyle ze jesli ktos 'cale zycie' gra na padzie playstation.. na poczatku na konsolach psx potem ps2 no a teraz pc to dosc ciezko sie jest przestawic na tego bialego dziada happy.gif i dziwne przyciski!! x2.gif square.gif circle.gif triangle.gif r1.gif r2.gif l1.gif l2.gif 4 ever !!

Gram w pesa od części 3 a na playstation od jakiś 10 lat wink.gif
oes
i co niby ta bez problemu wolisz tego bialego od x360? 'bezsensowne' oznaczenia przyciskow? bo jesli tak to dla mnie jestes dziwny tongue.gif haha (przerzut)
Dawidi
jak bezsensowne? pierw A B potem X Y po 2 stronie. LB- left bumper - LT left (coś tam na T) itd kolory sie ładnie zapamietuje - może w dzień przejścia troche problemów było ael nauczylem sie w miare szybko reagować w 1 dzien a na pleya bardzo długo nie mogłem zapamiętać kółka i kwadratu tongue.gif. Pad od Xa ma ładniejszy wygląd. No i przyznam się, że wcześniej pocinałem troche na Xboxie u kumpla.
oes
no widzisz a ja nie tongue.gif zawsze na padzie od playaka bez wzgledu czy na ps2 czy pc wink.gif wiec chce NORMALNOSCI biggrin.gif haha wiec jak cos to czekam na jakies pomysly wink.gif
oes
playstation pad dla pes2008:
http://www.zshare.net/download/45760306238df8/

( mysle ze to najlepsza wersja.. nie ma jak skromnosc wink.gif haha smile.gif nie moge znalesc mysle 1 pliku ktory odpowiada za buttony w menu :/ jesli ktos na to trafi dajcie znac smile.gif )
frediekruger
CYTAT(oes @ Oct 31 2007, 17:13) *
playstation pad dla pes2008:
http://www.zshare.net/download/45760306238df8/

( mysle ze to najlepsza wersja.. nie ma jak skromnosc wink.gif haha smile.gif nie moge znalesc mysle 1 pliku ktory odpowiada za buttony w menu :/ jesli ktos na to trafi dajcie znac smile.gif )

Podrzuci ktoś jeszcze raz bo link padł
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.