Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes2008-sterowanie
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
BoBaN
Witam, Chciałbym poruszyć problem sterowania.
Jak należy ustawić settings.exe by gra wykrywała pada i klawiature i można było zagrać na 2?? Proszę o szybką odpowiedź
Mortin
tak samo jak w pes6
wchodzisz w settings, zakladka controller
i ustawiasz controller 2, a w device dajesz swojego pada i koniec
pozdro
BoBaN
tylko wtedy problem jest taki, że jak pad nie jest na kontroler 1 to nie zapisuje zmian. Co na to poradzić??
Mortin
nic sie nie poradzi... w tym roku konami ssie
BoBaN
jedyna opcja to 2 pady;/ kutwaa kupić drugą przejściówke trzeba;/
Mimo wszystko dzięki za pomoc Mortin;)
>Kornel<
Nie chcę zakładać nowego tematu, więc wypowiem się tutaj. Podłączam mojego pada do USB i ładnie go wykrywa. Jest jeden problem " w konfiguratorze nie mogę ustawić żadnego z przycisków. W Panelu Sterowania guziki też nie działają. Pad jest firmy easy-touch, model ET-2128. Pomożecie ?
s1ntex
http://www.easy-touch.com/getfile.php?file...XQyMTI4LnppcA==

Zainstaluj sterowniki.
k0rdian
Wlasnie sie tak zastanawialem, dlaczego mi nie zapisuje zmian. Ustawilem wczoraj Kontroler 2 i mi w grze wszystko mi przywróciło ustawienia początkowe :/ Czekam na patcha... sleep.gif
>Kornel<
s1ntex - dzięki za stery. Niby pomogło bo w konfiguratorze mogę ustawić już przyciski ale podczas gry w pesa pad w ogóle nie reaguje. Lampka analoga się świeci ale nie wykrywa go w grze. Wiecie może o co chodzi ?
s1ntex
Może go skalibruj?

W Panelu sterowania się to odbywa.

Lub może wyjmij go z USB i włóż z powrotem. Może musi się 'przeładować'. ;-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.