Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kibice Na Lou
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
mythbuster
Raczej nie było takiego tematu, bo przejrzałem topicsy z tego działu. Też nie macie kibiców na low detalach? Na medium mi nie wchodzi, bo mam za słabą grafikę, a bez kibiców się beznadziejnie gra... może jakiś patch jest na to, albo da się gdzieś zmienić?
InOx
jezeli na medium grafa nie wytrzymuje to z kibicami niestety tez nie da rady.
mythbuster
to szkoda, bedzie trzeba sie zaopatrzyc w nowa karte, bo bez kibicow, to tak bez klimatu tongue.gif
m3ron
moze zainstaluj kitserwer i wlacz wyzsze detale. A jak nie pojdzie gra to juz pozostaje tylko kupno nowej grafy
mythbuster
Na wyższych mam czarny obraz tongue.gif Moja karta nie obsługuje Shaderów tych potrzebnych nawet na mid.
kret
ja gram na mid bo high niewyciagam ( gf 7300gt O.o ) w innych grach osiagam lepsza grafike ale dobra ... jak na tej karcie sie w pesie nieda wyciagnac high to ok .... na MEDIUM mamm kibicow PIXELOWATYCH ; -o
m3ron
Cytat(kret @ Oct 27 2007, 14:43:57) [snapback]193208[/snapback]
ja gram na mid bo high niewyciagam ( gf 7300gt O.o ) w innych grach osiagam lepsza grafike ale dobra ... jak na tej karcie sie w pesie nieda wyciagnac high to ok .... na MEDIUM mamm kibicow PIXELOWATYCH ; -o

no tak ja mam gf 6600 i jest ona podobno o wiele lepsza w rankingu od 7300 i na high chodzi gra dosc dobrze. Dziwny ten PES nie ma jakiejs powalajace grafiki a sprawia tyle problemow. Dla porownania scaignalem sobie demko nowego Call Of Duty i chodzi super na wysokich detalach a wydaje mi sie ze o wiele wiecej sie tam dzieje i grafika tez jest lepsza.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.