Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes2008 | Option File By Alter
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Dla leniwych, przygotowałem plik opcji który zawiera tylko poprawne nazwiska wszystkich piłkarzy oraz prawdziwe nazwy klubów EPL.

Aby pobrać, kliknij:
Baszu
To nie działa nie wiem dlaczego mad.gif
Nie wiem dlaczego ale jak wklejam obojętnia jakiego ofa to i tak nic sie nie zmienia!Wie ktos dlaczego?
Paput
Gdzie trzeba skopiować tego ofa żeby działał ;]
oes
plik daj sie tak jak wczesniej.. moje dokumenty>konami> itd tyle ze sam plik wczytuje sie w edit mode.. dziwne ale sam nie wiem czemu tak.. moze poprostu jeszcze o czym nie wiem :]
Cytat(Paput @ Oct 27 2007, 12:39:17) [snapback]193175[/snapback]
Gdzie trzeba skopiować tego ofa żeby działał ;]

C:\Documents and Settings\UZYTKOWNIK\Moje dokumenty\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save\

Żeby mój OF zadziałał, musisz przed wrzuceniem go do gry, sprawdzić katalog save. Ma być w nim tylko plik PES2008_OPTION01.bin, następnie odpalasz grę i wchodzisz do trybu Edycji. Tam zmieniasz obojętnie co, np. nazwę North London na Arsenal, wychodzisz i zapisujesz zmiany. W katalogu save powinien pojawić się plik PES2008_EDIT01.bin, (żeby to sprawdzić, najlepiej odpalić grę w oknie). Jeśli plik został utworzony, wychodzisz z gry, wrzucasz mój OF i odpalasz grę ponownie. Teraz powinny być już zmiany. Jak widać gra nie jest zbyt dobrze zrobiona.
Patrol91
Po wklejeniu OF-a odpalcie Gre EDIT/Load i tam załadujcie OF-a waszego i na pewno bedzie działać smile.gif
POzdrawiam:]
ScOuT
A czy kitsy klubow i reprezentacji sa oryginalne?
Rafal USSJ
Dzięki chłopie, tego mi było potrzeba, już nie muszę sam ustawiać tych wszystkich nazwisk.
Cytat(MJ23 @ Oct 27 2007, 17:55:17) [snapback]193246[/snapback]
A czy kitsy klubow i reprezentacji sa oryginalne?

Przeczytaj pierwszy post ze zrozumieniem.
cnb
dzięki za pliczek, a masz może w planach wypuszczać kolejne OFy??
Nie. Raczej nie... wydaje mi sie że są ludzie do tego bardziej odpowiedni, może Milanista wink.gif

Aha, i nowy PES jest dla mnie jak na dzień dzisiejszy słaby, błędy z poprzedniej części nie zostały naprawione a niektóre interwencje bramkarzy pozostawię bez komentarza... wole grać w 6 część.

EDIT:
Nie, nie wiem P@vel.
P@vel
Fajnie ze dużo osób zostaje przy 6 części PES-a. A Alter moze to pytanie nie na miejscu ale nie wiesz gdzie mógłbym znaleść wmiare aktualnego OF do PES-a 5 unsure.gif
ptasiaok
Wytłumaczcie mi czego każdy plik opcji który sciągnę sprawia ze znikają mi stroje Premier League które wczesniej zaimportowalem GGSem. A plik edycji który sam zrobie edytorem w grze nie sprawia że znikaja stroje???
Ja wiem ale nie obchodzi mnie to. Wystarczy że pomyślisz a się dowiesz.
To nie temat na takie bzdury.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.