Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brak Miejsca Na Save
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Szejdi
Witam, mam problem z możliwością zapisu w PES'ie. Mianowicie na partycji systemowej mam wolne 1,68GB a gdy wchodzę do gry pokazuje mi się okienko, że nie ma wystarczającej ilości miejsca i nie mogę nic zapisać huh.gif
Czego to wina ?

PZDR
.:KUNA:.
Byl juz temat poruszany na forum, poszukaj;(Podlacz pada do kompa i po sprawie

http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=9737
Szejdi
No niestety pada mam podłączonego do kompa odkąd mam PES'a i nadal to samo.
W tym temacie piszą, że im się nie zapisują ustawienia a mi pokazuje, że nie mam miejsca na zapis wink.gif
Rossoneri1990
Hej niestety mam ten sam problem (nie chodzi o to że sie nie zapisują ustawienia mi wyskakuje okienko ze nawet nie mam miejsca na zapis) i tak jest ze wszystkim pucharami ligami master league nic nie można zapisać, a taki napis mi wyskakuje jak chce coś zapisać "insufficient space to save" pomóżcie jakoś ludzie bo granie towarzyskich już mnie nudzi (aha instalowałem juz to kilka razy i cały czas to samo :/)
tzw12
witam tez mam podlaczonego pada duzo wolnego miejsca instalowalem juz ppjoy i patch1.10 i nie pomaga nie da sie nic zapisac
Rossoneri1990
Widze że nikt nie ma żadnych pomysłów sad.gif
Za to ja wpadłem na pewien jak by ktoś dał plik ze swoją karierą (master league) to powinienem móc zapisać swoją na tej co dostanę od kogoś , bo po prostu moja gra nie potrafi utworzyć tego pliku do save'u ale jak bym miał juz jakis plik to bym zapisywał na nim wink.gif tak więc wiara wysyłać swoje pliki z karierami tongue.gif
Rand
mój brat ma to samo i wtedy próbowaliśmy wkleić chociażby Edit file i wciąż nic. Wątpie więc żeby z ML ciś zadziałało... Komuś udało się to naprawić???
Rossoneri1990
Hej Rand ja już karierę gram smile.gif kumpel przesłał mi swój plik z master league wkleiłem go do folderu save i zacząłem nową gre w master league potem jak chciałem zasejwować to wybrałem żeby nadpisało na pliku z karierą mojego kumpla i wszystko działa wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.