Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ciekawostki Master League
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Grabi
Witam!

Założyłem ten temat, abyście wypisywali tu wszystko, czego doświadczyliście w Master League. Chodzi mi zarówno o wszystkie smaczki, które prezentowano na screenach. Piszcie też o bugach i rozczarowaniach, pozdrawiam.

@ Mieliście już te autografy co to niby piłkarze rozdają ? Albo konferencje prasowe, które tak prezentowano ?
@ Co do mojego problemu, może nie jest to typowe, ale nie mogę znaleźć treningu drużyny w Master League. Czyżby nie było tej opcji ??

(jeśli już jest taki temat, to proszę o zamknięcie i z góry sorry tongue.gif)
KKSFan
Cytat(Grabi @ Oct 26 2007, 20:26:03) [snapback]193001[/snapback]
@ Mieliście już te autografy co to niby piłkarze rozdają ? Albo konferencje prasowe, które tak prezentowano ?
@ Co do mojego problemu, może nie jest to typowe, ale nie mogę znaleźć treningu drużyny w Master League. Czyżby nie było tej opcji ??

1. Ja mam pierwsze miejsce w tabeli pierwsze miejsce w rankingu strzelców i asyst, mam 10 kolejkę, i nie miałem ani konferencji, ani autorgrafów, ale z chęcią bym chciał to zobaczyć tongue.gif.
2. Niema treningu w ML możesz sobie potrenować drużyną z ML w normalnym treningu. tongue.gif
MakssPl
Ja miałem coś czego jeszcze nigdy nie doświadczyłem:
Polski zespół na jakimś dobrym miejscu...
pixsi
to moze nie ciekawostka, ale gram W ML w dywizji drugiej i druzyny strzalaja bardzo malo bramek. Nie chodzi o mecze z moja druzyna.Dziwnie wyglada gdy druzyna na 20 spotkan ma strzelonych 17 bramek i zajmuje 2 miejsce w tabeli.

a jako ciekawostka: Podoba mi sie fotka jak sie z kims kontrakt podpisze, Widac gosica w graniaku trzymającego koszulke naszego klubu:)
trane
Mnie zmartwił brak możliwości wyboru stroju przed meczem. Newcastle vs Juve = czarnobiali vs czarnobiali ;/
MakssPl
Tu macie screena z wywiadu, to chyba tak będzie wyglądało:
Scooby-Doo
A to "A", "B" itd. to jest stopień popularności wśród kibiców np jeśli chodzi o piłkarzy tak tongue.gif?
MakssPl
TAK.. to pop. wśród kibiców...
qbawwy
a te konferencje to są, czy to tylko to co w tych malych okienkach w menu master league? bo ja nie zauwazylem czegos takiego (13 kolejka).
Mortin
nie ma czegos takiego jak konferencje itd.. to jest tylko ten jeden screen w tym okienku i tyle.. bynajmniej ja tak mam.. co chwila jakas konferencja, ale nic sie nie dzieje, tylko ten jeden screen..

pozdro
MakssPl
Takie zdjęcia są na początku tygodnia w tym miejscu, a w tygodniu są najlepsze zdjęcia fanów...
zyga
KONAMI zapowiadalo, ze beda nawet animacje jak fani przezywaja dany mecz i co? Nic...

Takiego czegos pewnie tez nikt nie widzial?

wielan_CFC
Ja takie cos mialem po skonczeniu pierwszego sezonu, Drogba rozdawal autografy, ale nadal w tym małym okienku, zadnych duzych zdjec ani animacji.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.