Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Odbieranie Piłki
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
kret
Yo mam problem w dawniejszych PES'ach odbieranie pilki za pomca guzika D ( strzalu ) bylo latwiejze pilke sie czesciej odbieralo a w tym 2008 jestem kolo przeciwnika dusze to D zeby mu wzial pilke cos sie poszarrpie z przeciwnikiem i tyle ;/ ani razu mi sie nieudalo odebrac pilki oprocz kosa xD przyznam ze w pesa niejestem dobry biggrin.gif
MakssPl
Naciśnięcie podania robi to że zawodnik leci do gościa z piłką... a jak naciskasz strzał to pressing zostaje podwojony...
Ujmeny
Nie jesteś osamotniony.
Wynika to z faktu, iż programiści przede wszystkim postawili na rozwinięcie wszelakie maści formy ataku, zaniedbując przy tym rozwiązania obronne. Dodatkowo powrócili do zaprezentowanego w wersji nr 5 systemu poruszania się zawodników. Jest on bardziej elastyczny, wirtuozyjny od wersji nr 6.

Bardzo dobre efekty przynosi gra na wyczekanie. W momencie gdy napastnik otrzyma piłkę nie biegniesz na niego niczym byk na czerwoną płachtę, ale spokojnie czekasz na jego ruch.
kret
@mexx dzieki owiele latwiej mi sie teraz gra biggrin.gif
rahh
Cytat(Ujmeny @ Oct 26 2007, 17:17:35) [snapback]192968[/snapback]
zaniedbując przy tym rozwiązania obronne.

rotfl. oni specjalnie zmniejszyli skuteczność podwojnego pressingu bo w pesie 6 można było za łatwo zabierać gale. Teraz jest w sam raz.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.