Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Te Pier****ne Jaskółki!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
MakssPl
Ale mnie szlag trafia... pisałem już o tym wiele razy ale nikt mi nie pomógł...
Wiem jak robi się "jaskółkę" ale niestety (może to wynika z jakiś ustawień) nie mogę jej zrobić... wygląda na to ze nie działa jak sie 3 na raz przyciski naciśnie..
Nie piszcie tutaj instrukcji ze trzeba r1+.... i coś tam bo umiem to robić, próbowałem na padzie i wszystko gra... sad.gif sad.gif
POMOCY!!
Może to wina klawiatury (nie sądzę) albo jakiś ustawień (może to)...
MAM oryginalnego PESa !!
senderbell
to na 99% wina klawiatury.
Swego czasu było o tym słychać na sieci, że jakieś tam klawiatury nie nadają się do gier bo mają problem z ilomaś tam klawiszami na raz.

Sprawdź jeszcze w innych grach.
norek
Cytat(mexx @ Oct 26 2007, 18:16:54) [snapback]192938[/snapback]
Wiem jak robi się "jaskółkę" ale niestety (może to wynika z jakiś ustawień) nie mogę jej zrobić... wygląda na to ze nie działa jak sie 3 na raz przyciski naciśnie..
Nie piszcie tutaj instrukcji ze trzeba r1+.... i coś tam bo umiem to robić, próbowałem na padzie i wszystko gra... sad.gif sad.gif
POMOCY!!
MAM oryginalnego PESa !!

Może masz w ustawieniach klawiatury ustawione ze nie mozesz uzyc wiecej klawiszy na raz niz np 4.
MakssPl
Cytat(senderbell @ Oct 26 2007, 18:20:51) [snapback]192941[/snapback]
to na 99% wina klawiatury.
Swego czasu było o tym słychać na sieci, że jakieś tam klawiatury nie nadają się do gier bo mają problem z ilomaś tam klawiszami na raz.

Sprawdź jeszcze w innych grach.

W innych wszystko gra.. np. CoD2 , BF2 itd

Cytat(norek @ Oct 26 2007, 18:21:41) [snapback]192942[/snapback]
Może masz w ustawieniach klawiatury ustawione ze nie możesz użyć więcej klawiszy na raz niż np 4.

Gdzie to zmienić, jak wchodzę w "klawiatura" to nic takiego nie ma sad.gif
Cooltys
nacisnij 5x shift i tam szukaj moze pomoze smile.gif
MakssPl
To nie działa... trzeba wejść w "opcje ułatwień dostępu" w panelu sterowania żeby włączyły się klawisze trwałe...
Ale tam nic nie działa... !!
Paput
Zeby zrobić jaskólkę na klawiaturze trzeba nacisnąć Q+W+Z = Jaskólka
Przynajmniej tak jest umnie ;]
MakssPl
Cytat(mexx @ Oct 26 2007, 18:16:54) [snapback]192938[/snapback]
POMOCY!!
MAM oryginalnego PESa !!

O Boże...
m3ron
Moze klawiatura sie blokuje jak wciskasz ta kombinajcje klawiszy. Wiele klawiatur sie blokuje po wcisnieciu okreslonej kombinacji klawiszy i jest to uzaleznione tylko i wylacznie od elektroniki. Ja nie moge np kombinacji dol+prawo+D i troche ciezko mi atakowac a prawa bramke. Sprobuj zmienic ustawienia klawiszy i moze bedziesz robil tyle jaskolek ile zapragniesz smile.gif
MakssPl
Nie jest to wygodne ale działa.. wielkie dzięki... teraz zamiast Z mam R
P.S. Zajebisty avatar..
k0rdian
Na niektórych klawiaturach nie można nacisnąć trzech przycisków na raz i raczej tego nie zmienisz.
U mnie to dziala, ale jak gralem u kolegi i trzymalem E (Speed), S (żeby biegł do przeciwnika) i chciałem na Q zmienic zawodnika to juz sie nie dało, musialem puscic jakis przycisk, zeby dzialało
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.