Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 Instalacja Dodatkow, Programy
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
.:KUNA:.
Witam czy moglby mi ktos opisac i podac linki do dzialajacych programow do versji full pes 2008(GGS i AFS) oraz instrukcje jak powiekszac rozmair plikow?Z gory thx i plz
1111
otwierasz AFS Explorerem plik cv_0.img (LUB INNY) , następnie dajesz Advanced -> modify reserved space. Zwiększasz rozmiar tych plików tak żeby te nowe się zmieściły. Zapisujesz nowy plik. Usuwasz stary i nazywasz ten nowy cv_0.img
lons
Cytat(1111 @ Oct 26 2007, 17:45:59) [snapback]192924[/snapback]
otwierasz AFS Explorerem plik cv_0.img (LUB INNY) , następnie dajesz Advanced -> modify reserved space. Zwiększasz rozmiar tych plików tak żeby te nowe się zmieściły. Zapisujesz nowy plik. Usuwasz stary i nazywasz ten nowy cv_0.img

Mam takie pytanei w jaki spsobi zwiekszasz rozmiar tych plikow???jak juz wejsde ozywiscie w zakladke advanced.
1111
zaznaczasz ten pliczek ktory chcesz powiekszyc i w prawym gornym rogu wybierasz rozmiar. Strzalka do gory zwieksz a do dolu zmniejsza rozmiar ! Pozdrawiam !!
Grabi
Słuchajcie, działają wam te emblematy EPL ? Wgrałem je za pomocą AFS, zwiększyłem rozmiar itd. i niestety loga się nie zmieniły. Chyba że jeszcze jakiś OF musi do tego być. No nie wiem. Macie jakieś pomysły ? tongue.gif Pozdrawiam.
zagroo
ma ktoś kurde jakieś fajne trawki tylko zeby działały na medium ? i mam jeszcze pytanie da sie zmienic w karierze przed meczem stroje ?? bo czesto jest tak ze ja gram w białych i komputer tez i jest do dupy sad.gif
MakssPl
Stroje możesz sobie zmieniać jak zainstalujesz kitservera!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.