Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: High Details W Wersji Full
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Dawidi
Dzisiaj przyszedł do mnie pesik z ultimy ale niestety moge max ostawić na medium a na full demo chodziło mi zadowalająco. Wie ktoś jak zrobić, żeby można było mieć high detale w pełnej wersji?
ookash
Cytat(Dawidi @ Oct 25 2007, 22:36:27) [snapback]192786[/snapback]
Dzisiaj przyszedł do mnie pesik z ultimy ale niestety moge max ostawić na medium a na full demo chodziło mi zadowalająco. Wie ktoś jak zrobić, żeby można było mieć high detale w pełnej wersji?

polecam zaczac od wymiany komutera laugh.gif
StraY
poczekaj na jakis skrypt odblokowujacy to niezaleznie od gry[chyba, ze juz jest], jezeli umiesz programowac - zrob to sam ;-)
olivier
Ookash nawet nie wiesz jaki sprzęt ma.Dawidi podaj konfiguracje kompa.
Tomi84
Wymień kartę graficzną na taką co obsługuje DX9. Kumpel ma Radeona 9600 i też może ustawić tylko medium.
Dawidi
Mam:
athlona 3200+ kreconego do 2,5GHz
1GB ramu ddr2 800 A-dat
gf 7300GT galaxy premium kręconego

Co do zmiany to za 2 tygodnie będe miał nowego ale teraz chciałbym pograć na fullu bo w demko na fullu śmigałem bez zacięcia.
olivier
Teraz full równiez na full powinno Ci śmigać.
Koziou
Dawidi odrazu moge powiedziec ze nie pograsz poki co na full...Ja mam bardzo podobny sprzet, 3000+, 1gb ramu no i ta sama karte graf. czyli 7300GT. Poki nie wyjdzie unlocker to nie pograsz...
Dawidi
No właśnie ten unlocker potrzebny mi. Muszę jeszcze trochę na niego poczekać. Próbowałem z tym demkowym ale nie działa wink.gif.
norek

Wystarczy najechac na opcje odpowiedzialna za HIGH i wyswietla nam sie okienko o danej tresci:
THIS IS THE HIGHEST IMAGE QUALITY
PIXEL/VERTEX SHADER 3.0 AND A
VRAM 256MB DIRECTX 9.0c
COMPATIBLE VIDEO CARD IS
REQUIRED.
Reasumując aby uaktywnić opcję HIGH trzeba mieć karte graficzna obsługującą PixelShaders 3.0. Reszta wplywa juz tylko na samo tempo rogrywki.
Po drugie program odblokowujacy juz byl jednak jesi sie nie posiadalo parametrow niezbednych to wskoczenia na dany poziom graficzny pojawial sie czarny ekran.
InOx

Nie bylbym taki pewny czy gra pójdzie na high.
Demo chodzilo mi na high bardzo dobrze a w full wersji sa problemy wiec zmienilem na medium.
Karta Galaxy 7600gs
Dawidi
Już wyszedł kitserver i mi full działa dość ładnie. Mam sprzęt naprawdę mocno kręcony i to nie przez siebie ale przez kogoś kto robi pokazy w polsce z extreme overclokingu, prowadzi sklep komputerowy i ma rekord świata w pewnej kategorii w 3D marku. Więc z całym szacunkiem - nie prosiłem o opinie czy będzie mi chodziło tylko czy wie ktoś jak odblokować high (w domysle czy ma już ktoś kitservera lub coś podobnego). Dzięki
InOx
Wyciagnie z mojego GF Mx400 troche nowszego 8800gt laugh.gif
to nie byla opinia lecz spostrzezenie.
ftomekk
Jest już w sieci spatchowany plik setting odblokowujący większą ilość rozdzielczości w grz-dzięki niemu mogłem ustawić 1280x1024 i high detale.
lukaszek239
A mozesz dac linka do tego spatchowanego pliku setting?
ftomekk
Nie pamiętam strony z tym pliczkiem podaj email to wyślę jak wrócę z pracy.
lukaszek239
Moj e-mail [email protected] THX;d
ftomekk
1280/1024 high detale:

http://file4u.pl/download/935013/rozdzialk..._do_PSE2008.rar
lukaszek239
Ja se ustawaim high details i nic nie da sie/!!! A mowiles ze sie da!!
MakssPl
Tylko KitServer
! !
ftomekk
U mnie właśnie podmiana na ten plik setting spowodowała odblokowanie rozdziałki 1280x1024 na high.
kret
u mnie jedynie rozdialke ;/ high dalej niemoge (gf 7300gt )
m3ron
Cytat(kret @ Oct 27 2007, 14:47:47) [snapback]193210[/snapback]
u mnie jedynie rozdialke ;/ high dalej niemoge (gf 7300gt )

Sciagnij kitserwera, jest to teraz bodajze 2 news na issonline.pl rozpakuj do katalogu z pesem zainstaluj na pliki exe i albo ciesz sie detalami na high albo wymien grafike biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.