Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Praca Kamery W Pes 2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Romi Grabarz
Witam!
Mam nowego PES'a i bardzo się rozczarowałem, bo praca kamery jest do bani - nie nadąża za piłką. Np. gdy strzelam z około 30-40m to nie wiem czy padł gol czy bramkarz wybił na róg, nie widzę co się dzieje z piłką w obrębie "piątki". Czy jest to po prostu zrypana praca KONAMI w PES 2008 czy u mnie jest jakiś błąd ?
Mój sprzęt to: Athlon 2500+Barton / 1GB RAM / GF-7600GS 256MB.
Próbowałem już różnych ustawień graficznych, ale nic nie daje.
THX za odp. pozdrawiam!
robinsonik
A jak chodzi Ci PES na tej karcie,mam identyczną ale z samą grą bywa różnie,mam trochę lepszy procek i 2GB ramu DDR2.Na jakich ustawieniach grasz?
herus
@Romi Grabarz mam to samo :/ niestety tak to KONAMI zrobiło :/ jak dla mnie bez sensu bo nie widać czy wpadł gol, poszło pilka obok bramki czy moze GK wybił na róg. mad.gif
RedEvil
Mam to samo i na gorszym trochę sprzęcie niż wasz, czyli to Konami tak zrobiło, a czemu akurat? Nie dowiemy się akurat. Dziwne mnie to bardzo przeszkadza
MakssPl
Ja mam taki komputer: patrz sygnaturka... i kamera działa ok. i na medium napieram 1024x840 i wszystko ładnie gra...
zyga
Widocznie nie dla psa kiełbasa.. biggrin.gif
walczu
Ja mam dobrego kompa i z takim błędem się nie spotkałem
Orange_91
Blad z kamera wystepuje chyba tylko jesli sie gra na low co jest bardzo dziwna zeczy.
MakssPl
W demie jak nie miałem jeszcze 6800xt i grałem na low to faktycznie kamera nie nadążała..
Romi Grabarz
Cytat(robinsonik @ Oct 25 2007, 10:36:09) [snapback]192582[/snapback]
A jak chodzi Ci PES na tej karcie,mam identyczną ale z samą grą bywa różnie,mam trochę lepszy procek i 2GB ramu DDR2.Na jakich ustawieniach grasz?

Jak gram na medium i high to tnie w polu karnym, dlatego gram na low.
Sprawdziłem, że na medium i high kamera trochu bardziej nadąża niż na low, ale nadal nie ma rewelacji sad.gif
Pójdę jeszcze dziś sprawdzić PES'a na innym, lepszym kompie... zobaczy się jak działa.
lons
Cytat(zyga @ Oct 25 2007, 15:27:17) [snapback]192633[/snapback]
Widocznie nie dla psa kiełbasa.. biggrin.gif

Tekst przedni laugh.gif laugh.gif laugh.gif
szołpas
Cytat(Orange_91 @ Oct 25 2007, 16:05:21) [snapback]192642[/snapback]
Blad z kamera wystepuje chyba tylko jesli sie gra na low co jest bardzo dziwna zeczy.

dokładnie (; .. gram na medium i nie mam takiego problemu .... ludzie co wy sie czepiacie takich gówien :/ ?!
Rand
Wg mnie to nie gówno, na prawdę wkurza gdy dopiero po reakcji zawodnika dowiaduje się czy padła bramka. Po za tym każdy lubi podziwiać ładne bramki zwłaszcza jak się gra z inną osobą a nie komputerem, więc do tego dochodzą emocje. A kamera psuje to wszystko! :/ Szkoda że Konami nie wydaje patchy....

Nie ma rady trzeba sprzęt zmienić....
ftomekk
DZieki za patche.Nowy PES wgniata w fotel.Żeby wgniótł na maxa trzeba niestety ustawić co najmniej srednie detale,a najlepiej wysokie.
Lecę dalej grać .Pozdrawiam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.