Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 2008 Juz Jedzie!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
ziomallo
hehehe ultima.pl juz rozsyla pesa 2008 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

a cd projekt niech czeka se do listopada lol
.:KUNA:.
Skad wisz?Czyli jutro bedzie w domku(kurierem zamowilem;])?
ziomallo
QUOTE(..::Igor::.. @ Oct 24 2007, 17:44:11) [snapback]192463[/snapback]
Skad wisz?Czyli jutro bedzie w domku(kurierem zamowilem;])?

bo napisali u siebie na stronie !

"Wszystkie osoby które zamówiły ten tytuł do dnia dzisiejszego będą miały zrealizowane zamówienie najpóźniej w dniu jutrzejszym. Bierzące zamówienia zostaną zrealizowane z nowej dostawy w piątek"
zyga
No i co sie podniecasz?
k0rdian
Ja nie będę mógł dzisiaj w nocy spać biggrin.gif
A ja zamowilem tyg temu i mam napisane w moich zamowienieach :zamowienie zaakceptowane;]Czy ktos ma napisane, ze zamowienie wyslane??
MakssPl
Do mnie pewnie jutro wyślą, bo też jest napisane że zamówienie zaakceptowane a zamawiałem przedwczoraj...
Tymczasem sobie FMa 08 "załatwiam" wink.gif
Scooby-Doo
A ja zamawiałem 23 września i także mam zamówienie zaakceptowane ale... napisałem do nich maila kiedy wysyłają i napisali mi że prawdopodobnie dzisiaj. Może nie aktualizują zapisów na stronie ? tongue.gif
Scooby jaki mail??Adres
Scooby-Doo
Wejdź na www.ultima.pl na samym dole w lewym rogu "kontakt" i są 2 maile do osób które odpowiadają na problemy związane z grą. Agnieszka Kalinowska i Adam Wróblewski
Dawidi
Mi właśnie napisali, że paczka została wysłana biggrin.gif. Szykuje się ciekawy weakend smile.gif. Kto sie ze mną umówi na gra online? Jakby co to gg-3658053 wink.gif
Scooby-Doo
No ja też dostałem potwierdzenie wysłania gry smile.gif czyli jutro powinno być. A jak nie to i tak w piątek i mi to pasuje ;p ale zamówiłem kurierem wiec chyba jutro smile.gif Nice.
MakssPl
A mi takie coś napisali:
Witamy,
Twoje zamówienie (szczegóły poniżej) zostało zrealizowane.
Lp. Nazwa produktu/Platforma Cena/szt. Ilość Suma
1 Pro Evolution Soccer 2008 wer. angielska (PC) 129.90 zł 1 129.90 zł
2
Przesyłka kurierska
10.00 zł
Suma:
(ZAPŁACONO KARTĄ LUB PRZELEWEM)
139.90 zł
Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

wink.gif

Zapraszam na grę online!!
crash5
No u mnie też pisze już wysłane:) ja na PS3 jestem happy jak cholera!!! Oj pójdą nocki biggrin.gif
MakssPl
A ja już dostałem... dzisiaj o 10 mi dostarczyli... po prostu jestem zachwycony jak szybko to zrobili..
Harakiri
Kurde....ale na tym Ultima trzeba podac NIP..wiadomo,że prawie kazdy jest niepełnoletni,to i nr w dokumentach nie ma,chyba? tongue.gif,a trzeba tam obowiązkowo podac...jak wy to zrobiliscie,przy rejestrcji ?..
MakssPl
Jaki NIP... żadnego NIPu nie musiałem podawać!! A tak w ogóle to na mamę się zarejestrowałem!!

Proponuje zmiany nazwy tematu na: PES 08 już dojechał... tongue.gif
Harakiri
U mnie przy rejestracji pisalo,żebym podal..W innym wypadku,cofało mnie nadal do formularzu podstawowego z danymi :|,nie wiem,nie znam sie na tych papierkowych sprawach...Sprobuje jeszcze dzis kilka razy.
Unia Tarnów
A ja mam pytanie dlaczego CDprojekr PESa a na PC ma mieć dopiero gdzieś pod koniec listopada a ultima już go rozsyla? To ma znaczyć że PES na PC będzie w wersji polskiej z polskim językiem? czy co??
Harakiri
Unia,ultima wysyla angielską wersje,a ta za miesiąc z cd-projekt bedzie w polskiej wersji...

"Informuję, że jestem płatnikiem podatku VAT i chcę otrzymywać faktury VAT. Jednocześnie upoważniam firmę Evo-capital SA do wystawiania faktur VAT bez mojego podpisu na podane przeze mnie dane."

To jest nadal z tym NIP-em....jest tam w rejestracji takie cos,i mozna zaznaczyc ale rowniez nie trzeba,to ja nie zaznaczam..i mnie cofa sad.gif,i pisze,że formularz zawiera błędy...Nie rozumiem tego.Jest ktos miły,i powie,czy musial takie cos zaznaczac,i czy wogole podczas rejestracji mieli taka durna opcje,co dalem w cytacie...

Edit : Problem rozwiązany smile.gif,poprostu trzeba bylo podac telefon stacjonarny,a ja tylko komórkowy podalem..a nie widzialem,tej opcji ze stacjonarnym,i to przez 3 dni z kolej biggrin.gif
Scooby-Doo
A ja kurde jak do mnie kurier przyjechał bylem w budzie i teraz do niego dzwoniłem i może być u mnie albo dzisiaj o 17 jak sie wyrobi a jak nie to jutro w godzinach 12-13 tak jak dzisiaj a ja wtedy będę w budzie... a mam na 11 :/ Pedziuch jeden nie może przyjechać o 16 tongue.gif
JA dostalem wlasnie teraz zainstaluje to opowiem
Scooby-Doo
No ja też dostałem biggrin.gif o 17 coś tongue.gif zainstalowałem ale oglądałem sobie film "American Soldiers" a teraz muszę odrobić prace domową biggrin.gif także pogram trochę później ale jutro mam na 11 to jeszcze rano zapykam smile.gif
MakssPl
Jak ktoś chce zobaczyć jak wygląda pudełko i jego zawartość proszę:

OskaR
mexx jak bedziesz grał to możesz napisac jak wygląda sprawa z edytorem muraw, czy w ogóle on jest ?
P.S.
Ładną masz klawe, mam taką samą tongue.gif
Chyba nie ma edytora murawa, ja nie znalazlemXD
joff
i wasza kasa poszla w bloto bo w to sie nie da grac wpada w 4 meczach po 30bramek gra na poziomie fify 2000 nie ma porownania z PES6 :-/
IMO w dobrym celu wydalem kaske, ale kazdy ma inny punkt widzenie ;]
k0rdian
Cytat(joff @ Oct 25 2007, 21:09:39) [snapback]192746[/snapback]
wpada w 4 meczach po 30bramek

Owszem, jeśli grasz na poziomie początkujący....
OskaR
Cytat(..::Igor::.. @ Oct 25 2007, 21:00:27) [snapback]192740[/snapback]
Chyba nie ma edytora murawa, ja nie znalazlemXD

A przeciez pisali ze bedzie dry.gif zreszta tak samo pisali o 250 druzynach i widac ile druzyna mamy.
Ja sobie wlasnie sciagam wersje z UK i zobacze czy jest warta 99zł
joff
Cytat(k0rdian @ Oct 25 2007, 21:14:04) [snapback]192752[/snapback]
Owszem, jeśli grasz na poziomie początkujący....

gram w pesa z kumplami od kad tylko zaczal wychodzic mowie o pozomie najtrudniejszym i o grze nie na kompa tylko na siebie
zreszta zagrasz to zobaczysz ze bramkarze wogole nie umieja bronic grywalnosc jest zerowa zagrasz 1 mecz i masz dosc bo same bledy w tej grze
norek
Cytat(Oskar @ Oct 25 2007, 21:15:25) [snapback]192753[/snapback]
A przeciez pisali ze bedzie dry.gif zreszta tak samo pisali o 250 druzynach i widac ile druzyna mamy.
Ja sobie wlasnie sciagam wersje z UK i zobacze czy jest warta 99zł

Edytora nie ma o czym bylo pisane na glownej stronie issonline jakis czas temu. Co do poziomu trudnosci to prosze zmienic poziom gry bo tak latwo to to nie jest. Co do wersji. Nie roznia sie. Ja posiadam oryginal wydany na kraje beneluksu a takze mialem okazje grac w wersjie z UK. Roznic nie ma. Zapewne skonczy sie jak na pes6...poczatkowo "ja w to gowno grac nie bede","pes5 bylo lepsze", a jak sie skonczylo mozemy zobaczyc po ilosci turniejow rozegranych tudziez po ilosci polskich graczy na serwerach KONAMI.Amen.
joff
Cytat(norek @ Oct 25 2007, 21:29:12) [snapback]192762[/snapback]
Zapewne skonczy sie jak na pes6...poczatkowo "ja w to gowno grac nie bede","pes5 bylo lepsze", a jak sie skonczylo mozemy zobaczyc po ilosci turniejow rozegranych tudziez po ilosci polskich graczy na serwerach KONAMI.Amen.

tylko ze wiekszych roznic miedzy pes5 a pes6 nie bylo czego nie mozna powiedziec o pes2008 bo jak sie gra w ta czesc to nie czujesz ze to PES tylko FIFA
InOx
Cytat(joff @ Oct 25 2007, 21:20:05) [snapback]192756[/snapback]
gram w pesa z kumplami od kad tylko zaczal wychodzic mowie o pozomie najtrudniejszym i o grze nie na kompa tylko na siebie

to ty chyba sciagnales jednak fife blink.gif
zreszta zagrasz to zobaczysz ze bramkarze wogole nie umieja bronic grywalnosc jest zerowa zagrasz 1 mecz i masz dosc bo same bledy w tej grze

Dziwne, ja mam ochote na wiecej biggrin.gif
MakssPl
Cytat(Oskar @ Oct 25 2007, 20:35:31) [snapback]192728[/snapback]
mexx jak bedziesz grał to możesz napisac jak wygląda sprawa z edytorem muraw, czy w ogóle on jest ?
P.S.
Ładną masz klawe, mam taką samą tongue.gif

Powiem Ci tak..:
Wzorek murawy możesz sobie wybierać przy każdym stadionie... i to jest bardzo ok...
A klawa mnie wqrwia bo nie moge robić jaskółek.. nie działa po prostu..
>Kornel<
Pytanie do tych, co kupili oryginała : czy też macie pada od X-boxa w konfiguratorze przycisków ? Czy bez ustawienia pada jako kontrolera nr1 twarze i inne bajery Wam sie kasują? Pytam bo mam wątpliwości, czy mam poprawną wersję. Z góry dzięki.
Scooby-Doo
Ja niczego takiego nie zaobserwowałem o czym piszesz Kornel
InOx
Cytat(mexx @ Oct 26 2007, 14:32:57) [snapback]192863[/snapback]
Powiem Ci tak..:
Wzorek murawy możesz sobie wybierać przy każdym stadionie... i to jest bardzo ok...
A klawa mnie wqrwia bo nie moge robić jaskółek.. nie działa po prostu..

pewnie za duzo przyciskow naraz i nie da sie blink.gif

Cytat(>Kornel< @ Oct 26 2007, 15:45:25) [snapback]192898[/snapback]
Pytanie do tych, co kupili oryginała : czy też macie pada od X-boxa w konfiguratorze przycisków ? Czy bez ustawienia pada jako kontrolera nr1 twarze i inne bajery Wam sie kasują? Pytam bo mam wątpliwości, czy mam poprawną wersję. Z góry dzięki.

tak jest kontroler od x'a w konfuguratorze.
Furby
Jakby ktoś mógł niech napisz coś o trybie on-line...
MakssPl
Dokładnie, to tryb online na razie nie działa... Jest temat o tym i możesz sobie z ciekawości zajrzeć tongue.gif
Furby
QUOTE(mexx @ Oct 26 2007, 18:52:53) [snapback]192955[/snapback]
Dokładnie, to tryb online na razie nie działa... Jest temat o tym i możesz sobie z ciekawości zajrzeć tongue.gif

Faktycznie nie zauważyłem. Czyli serwery mają być aktywne od 29 wink.gif. Przepraszam za bałagan. Pozdrawiam.
k0rdian
zagrasz to zobaczysz ze bramkarze wogole nie umieja bronic grywalnosc jest zerowa zagrasz 1 mecz i masz dosc bo same bledy w tej grze

Już grałem. Wczoraj koło 12:00 juz mialem PES'a.
Mi sie nowy PES bardzo podoba.
MakssPl
W ogóle na stronie głównej napisane jest że to jest też chyba nie do końca pewne... bo są jakieś problemy i będzie chyba patch... Znowu KONAMI nawala...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.