Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3d Analyze I Karta Graficzna Geforce 4 Mx
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
LucasoMori
Ściągnełem wczoraj demo Pesa (tak późno dlatego że mam Karte graficzną Geforce 4 i niechciałem se głowy zawracać) i uruchomiłem go na karcie graficznej GF4MX za pomocą programu 3D Analyze . Zagrałem jednego meczyka i jestem zachwycony grą . Oczywiście jest mały problem wink.gif Gra trochę muli (spodziewałem się tego smile.gif ) i grafika jest zdupczona (o to mi nie chodzi bo i tak na low mam)
o to screen z gry na tej karcie graficznej :

jak się przypatrzycie to koszulki są jakby ich nie było xD Ale najbardziej bym chciał żeby gra płynniej chodziła ... więc proszę o pomoc w 3d Analyze , które opcje ustawić żeby mniej muliło (oczywiście trochę się męczyłem żeby włączyć Pesa na odpowiednich opcjach żeby był obraz gry )

A o to moje opcje w 3d Analyze :

p.s. : odkryłem że pes08 chodzi na tej karcie tongue.gif
Ridd
No a jednak nie chodzi ^^ próbowałem i sie zatrzymuje podczas ładowania pierwszej połowy meczu ^^ mam GeForce 4 MX

PS:być może 3D Analyze tylko chodzi z wersją DEMO bo mam Pełną Wersję :/
rangiz
Dajcie sobie spokój z grą w nowego pesa na jakimkolwiek gf4. Co to za przyjemność? Chyba, że to jakieś eksperymenty. Rozumiem, że każdy by chciał, aby gry działały mu na kompie sprzed 5 lat, ale akurat ta karta była słaba już w momencie wejścia na rynek.
Ridd
A tak wogóle już uruchomiłem Pesa 08 tylko że poprostu z innej płytki od kolegi ponieważ moja wersja była uszkodzona... aha i jeszcze jedno Uruchomiłem go przez 3D Analyze tylko że ja mam inne ustawienia niż powyżej i nie mam aż takich "brzydkich" strojów biggrin.gif.. I ciesze się z grania na Low grafie dzięki bogu że nie przerywa...
Orange_91
Cytat(Ridd @ Feb 15 2008, 18:15:16) *
A tak wogóle już uruchomiłem Pesa 08 tylko że poprostu z innej płytki od kolegi ponieważ moja wersja była uszkodzona... aha i jeszcze jedno Uruchomiłem go przez 3D Analyze tylko że ja mam inne ustawienia niż powyżej i nie mam aż takich "brzydkich" strojów biggrin.gif.. I ciesze się z grania na Low grafie dzięki bogu że nie przerywa...

Mógłbyś wrzucić screnn z twoich ustawień 3D Analyzera?
Ridd
http://img219.imageshack.us/my.php?image=s...eb151840oo9.gif
(Kliknijcie w link żeby się pokazały ustawienia 3D Analyze..)

Proszę bardzo dodam że gram na (GeForce MX 4000 128Mb), 512Ram, Procek Athlon 2000+(1.7gHz)..

To by było na tyle Pozdro..

Edit: ściągajcie 3D Analyze wersje 2.36b
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.