Zamówiłem tam PES'a. W Ultima.pl PESy sprowadzane są zza granicy a tam już była premiera, a w sklepie jest napisane, że wysyłają po premierze, wiec jeśli zamowilem to na dniach moge spodziewać się paczuchy?
MakssPl
Oct 24 2007, 15:16
Już masz wszystko napisane nawet na stronie głównej ultimy.. poza tym mozesz sprawdzic stan swojej paczki na "moje zamówienia"
crash5
Oct 24 2007, 15:24
I jak ma ktoś już orginalnego PESA2008? W ultimie już jest hucznie z tej okazji!!! chodzi mi o strone. Jak ktośbył już u nich w sklepie to niech da znać co i jak!
k0rdian
Oct 24 2007, 15:44
Dopisali teraz Wszystkie osoby które zamówiły ten tytuł do dnia dzisiejszego będą miały zrealizowane zamówienie najpóźniej w dniu jutrzejszym. Bierzące zamówienia zostaną zrealizowane z nowej dostawy w piątek
Dzwoniłem do nich przed chwilą i powiedzieli mi, że jeśli nie dadzą rady wysłać wszystkich paczek dzisiaj to wyślą jutro i najpóźniej paka dojdzie w piątek. Jak ktoś chce przez weekend pograć w PES'a nowego, to radze już zamawiać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.