Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanie Odnośnie Sklepu
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
k0rdian
Siema.

Mam pytanie odnośnie sklepu Ultima.pl

Zamówiłem tam PES'a.
W Ultima.pl PESy sprowadzane są zza granicy a tam już była premiera, a w sklepie jest napisane, że wysyłają po premierze, wiec jeśli zamowilem to na dniach moge spodziewać się paczuchy? biggrin.gif
MakssPl
Już masz wszystko napisane nawet na stronie głównej ultimy.. poza tym mozesz sprawdzic stan swojej paczki na "moje zamówienia"
crash5
I jak ma ktoś już orginalnego PESA2008? W ultimie już jest hucznie z tej okazji!!! chodzi mi o strone. Jak ktośbył już u nich w sklepie to niech da znać co i jak! triangle.gif circle.gif square.gif
k0rdian
Dopisali teraz
Wszystkie osoby które zamówiły ten tytuł do dnia dzisiejszego będą miały zrealizowane zamówienie najpóźniej w dniu jutrzejszym. Bierzące zamówienia zostaną zrealizowane z nowej dostawy w piątek

Dzwoniłem do nich przed chwilą i powiedzieli mi, że jeśli nie dadzą rady wysłać wszystkich paczek dzisiaj to wyślą jutro i najpóźniej paka dojdzie w piątek.
Jak ktoś chce przez weekend pograć w PES'a nowego, to radze już zamawiać biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.