Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Siatki
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
reksio74
czy ktos moze wie jak sie zamienia siatki za pomoca programu we picture decoder? umię zamienic ale nie potrafie tego zapisać,a zapomocą programu graphic studio nie wszystkie siatki da się zamieniać.chodzi mi głównie o te siatki z niektórych stadionów bundesligi co są bardzo szare i wydają się jakby bramka była pełna.z góry dziekuje.
reksio74
jak zapisac plik po zmianie siatek programem we picture decoder 1.95 tak aby był on zapisany w formacie BIN,u mnie po zapisaniu jest jako plik NOWY.
OskaR
Klikasz "Save file", klikasz na plik stad1_main, zapisujesz zamiast starego pliku stad1_main
Arek.PL
ja robie również tak i wyskakuje mi seve failed sad.gif

Help sad.gif
reksio74
Cytat(Oskar @ Oct 24 2007, 18:45:36) [snapback]192498[/snapback]
Klikasz "Save file", klikasz na plik stad1_main, zapisujesz zamiast starego pliku stad1_main

dzięki Oskar teraz wszystko działa ok.
Arek.PL
Cytat(reksio74 @ Oct 24 2007, 19:02:44) [snapback]192506[/snapback]
dzięki Oskar teraz wszystko działa ok.

mozesz mi to wszystko wypisac jak zmieniasz te siatki pokolei ?
bd wdzieczny

Pozdro
reksio74
otwieram we picture decoder 1.95 a następnie-fle- open file-kitserwer-gdb-stadiums-np.alianz arena-np.1 day_fine-stad1_main-i szukam siatek np 23 anastępnie input/output-import/export full image-import BMP i wskazuje siatkę do zamiany w pliku bitmap BMP i tak robię trzy razy np. 22,23,24 a potem-file-save file-zapisz i wskazujesz plik ten który jest otwarty i pokazujesz strzałką na stad1_main i naciskasz zapisz a on zapyta czy zamienic a ty naciskasz tak i jest ok.
Arek.PL
Cytat(reksio74 @ Oct 24 2007, 19:35:55) [snapback]192529[/snapback]
otwieram we picture decoder 1.95 a następnie-fle- open file-kitserwer-gdb-stadiums-np.alianz arena-np.1 day_fine-stad1_main-i szukam siatek np 23 anastępnie input/output-import/export full image-import BMP i wskazuje siatkę do zamiany w pliku bitmap BMP i tak robię trzy razy np. 22,23,24 a potem-file-save file-zapisz i wskazujesz plik ten który jest otwarty i pokazujesz strzałką na stad1_main i naciskasz zapisz a on zapyta czy zamienic a ty naciskasz tak i jest ok.

oki robie tak i np siatki na stadionie celticu w jednej porze (pogodzie ) zmienie mi a w drugiej juz nie chce zapisac ;/ i o co chodzi z tym ? " i tak robię trzy razy np. 22,23,24 "

POzdro i dzieki za odp

I JESZCZE JEDNO BYM BYł BARDZO WDZIECZNY ZA PACZKE Z SIATKAMI BO MAM ICH ZALEDWIE KILKA sad.gif

pOZDRO
reksio74
ja zamieniałem kilka stadionów w kitserwerze i zamienialo bez problemu choc robilem to pierwszy raz tym programem i wiele ci nie pomogę bo nie wiem co jest grane musisz pytac lepszych fachowców, a siatki są tutaj;

http://files.filefront.com/Big+Nets+Patchr...;/fileinfo.html
Arek.PL
Oki, wielkie dzieki za wszystko:)

Pozdro
Arek.PL
Moge prosic mo instrukcje jak wgrywa sie siatki przez game graphic studio ?

Pozdro
reksio74
otwierasz graphic studio a potem-file-open-np.kitserwer-gdb-stadiums-np.alianz arena-day fine-stad1_main-i na dolnym pasku pojawią sie obrazki i szukasz siatek aby był dobry obrazek musisz kliknąc na ps2 lub psp lub bgr lub none(ja mam graphic studio 5.11.22 by obocman) i potem po nacinięciu na obrazek z siatką pokaze się duzy obrazek i naciskasz na niego prawym przyciskiem myszy i open-wskazujesz siatke tą którą chcesz wsadzić i ona ci się pokaze w okienku a potem myszką ją przesuwasz do dolnego okinka najezdzająć na starą np.23. nie zawsze chce podmienia c a czemu to nie wiem.
Arek.PL
Cytat(reksio74 @ Oct 25 2007, 18:43:54) [snapback]192687[/snapback]
otwierasz graphic studio a potem-file-open-np.kitserwer-gdb-stadiums-np.alianz arena-day fine-stad1_main-i na dolnym pasku pojawią sie obrazki i szukasz siatek aby był dobry obrazek musisz kliknąc na ps2 lub psp lub bgr lub none(ja mam graphic studio 5.11.22 by obocman) i potem po nacinięciu na obrazek z siatką pokaze się duzy obrazek i naciskasz na niego prawym przyciskiem myszy i open-wskazujesz siatke tą którą chcesz wsadzić i ona ci się pokaze w okienku a potem myszką ją przesuwasz do dolnego okinka najezdzająć na starą np.23. nie zawsze chce podmienia c a czemu to nie wiem.

okej robie tak jak piszesz i wszystko ładnie wychodzi, tylko jak zapisac ? bo robie file>save as ale nie zapisuje mi jako plik bin tylko siatke mi wskazuje jaka podmieniłem;/ mozesz zapisac jak zapisujesz ?

Pozdro
OskaR
Nic nie zapisujesz, podmieniasz i masz gotowe.
Arek.PL
Dzieki Oskar wszystko działa:)

Pozdro
Fire_fighter
dzieki za siatki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.