Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Data Wysyłki Na Gram.pl
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Szejdi
Witam!
Mam pytanie dotyczące daty wysyłki PES'a.
Mianowicie, zamierzam kupić grę na GRAM.PL: http://www.gram.pl/sk5_8AzlGu8_Pro_Evoluti...occer_2008.html
Jest tam napisane, Dostępność: listopad 2007 a jak wiadomo, gra wychodzi 26.10 - a więc kiedy otrzymałbym grę ?

Pozdrawiam! wink.gif
JuveR
Jeżeli pisze że w listopadzie, to w listopadzie. Z resztą w Polsce zawsze wszystko opóźnione dry.gif Dobrze że nie trzeba jeszcze dłużej czekać. Ja już zamówiłem rolleyes.gif
siano
Wysyłka PES2008 w sklepie gram.pl rozpocznie się prawdopodobnie 25.10. Tak, aby w dniu premiery każdy miał grę.
Ta listopadowa data jest stara, i była podana "na zapas", aby gracze nie marudzili, jeśli ewentualne wydanie gry się przesunie.
.:KUNA:.
No to dobrze;]Taniej jest na gram.pl;]

PS siano zajrzyj do tematu GRafika
Szejdi
Napisałem do nich e-maila - tak żeby mieć 100% pewność, ponieważ na gram.pl kupię grę za 100zł a gdzie indziej za 130zł wink.gif
Jak odpiszą to dam znać smile.gif
MakssPl
Czekam, może zamówię też pre-order...
chatek
Ja zamówiłem smile.gif i pisało, że jak kurierem to dzień po premierze wysyłają a jak pocztą to 3 chyba (kuriera wziełem).
Na gram.pl jest o tyle dobrze, że można miec wirtualną kase choc nie wiem jak jest na innych serwisach ale ja zapłaciłem zamiast 129 zł 99 zł rolleyes.gif
crash5
A jak myślicie będzie jakiś Patch do ściagniecia z PS STORE dla PS3? Może też polski język? rolleyes.gif r1.gif triangle.gif circle.gif square.gif
MakssPl
Cytat(chatek @ Oct 21 2007, 16:23:33) [snapback]191987[/snapback]
Ja zamówiłem smile.gif i pisało, że jak kurierem to dzień po premierze wysyłają a jak pocztą to 3 chyba (kuriera wziełem).
Na gram.pl jest o tyle dobrze, że można miec wirtualną kase choc nie wiem jak jest na innych serwisach ale ja zapłaciłem zamiast 129 zł 99 zł rolleyes.gif

Jeżeli tak, to kupie w empiku, nie będę czekał po premierze az dostane z gram.pl, wirtualnychPLN mam ze 20 to i tak bedzie 107.90 + ok.15zl przesylka, czyli lepiej kupie w empiku za 129!!
Ludzie zamawiajcie z ultimy bo ta,m bedzie 26 pisalem do nich maila sprowadzaja gre z wlk. brytani, a na cd nie trzeba wycofywac zamowienia;DBo nie jest potwierdzone;d
Scooby-Doo
Ty czyli ang. wersja z ultimy wysyłana jest 26.10 tak? BO już sie bałem że angielska też bedzie odłożona.
Edit: no to luz biggrin.gif swoją drogą to CD-Project ładny kwas daje. Najpierw miała być łatka w necie a teraz odkładają tongue.gif W zamian za to że będą musieli czekać ludzie dłużej na polska wersje językową to powinni obniżyć o 50% koszty gry w jezyku polskim. HAHAHA biggrin.gif
tak jak mowisz;d
MakssPl
A jak później będzie z tym spolszczeniem?? jak się z ultimy zamówi to bedzie mozna to spolszczenie dostac??
JuveR
ehh... Taki mój pech, że zamówiłem grę parę dni wcześniej na gram.pl dry.gif Teraz muszę czekać aż miesiąc dłużej mad.gif Normalnie parodia, rozumiem gdyby robili jakąś łatkę polonizującą, ale tak ??? mad.gif mad.gif mad.gif Zawiodłem się... sad.gif
InOx
a nie mozesz odmowic ?
JuveR w gram.pl jest napisane tak;
niepotwierdzone (maila w sprawie potwierdzenia otrzymasz na 5 dni przed wysyłką)

wiec nie mogles potwierdzic, czyli mozesz s;pokojnie zamawiac na ultimie, a jak wysla Ci maila o potwierdzenie to leje na niego i juz;] tongue.gif
Szejdi
Ehh... to jestem zawiedziony tym CD-P sad.gif.
Na mejla nie odpisują, więc wstrzymam się z zamawianiem smile.gif
OskaR
To co robi CD Projekt sprzyja tylko rowijaniu sie piractwa, ciekawe jaki jest powod tegp ze premiera zostala odlozona, przeciez nie beda jej polonizowac wiec nie wiem w czym problem
BARTE3R
Mam pytanie dot. zamowienia ale .... z ultimy. Ciekawi mnie to kiedy do mnie dojdzie PES do domu... mieszkam na wsi... wiec niewiem czy bede czekał do nasptepnego tygodnia:/ (oby nie) .. czy gre dostane juz w piatek(chodz w to nie wierze:/) ... Mam nadzieje ze ktos mi to dobrze wytłumaczy
P.S
Przy zakupie nie zaznaczyłem przesyłki kurierskiej tylko priorytetową.
Czyli masz 2 3 dni czasu na dostawe, wies czy nie wies nie ma znaczenia jesli np zamowisz w szczecinie a mieszkasz w zakopcu to i tak dotrze w ciagu 3 dniu;]Gre wysla chyba dzien przed premeira by przez kuriera byla dostarczona w dniu prwemiery czyli u ciebie bedzie sobota(raczej watpie) niedziala odpada czyli poniedzialek max do wtorku;]
BARTE3R
Cytat(..::Igor::.. @ Oct 22 2007, 19:04:26) [snapback]192149[/snapback]
Czyli masz 2 3 dni czasu na dostawe, wies czy nie wies nie ma znaczenia jesli np zamowisz w szczecinie a mieszkasz w zakopcu to i tak dotrze w ciagu 3 dniu;]Gre wysla chyba dzien przed premeira by przez kuriera byla dostarczona w dniu prwemiery czyli u ciebie bedzie sobota(raczej watpie) niedziala odpada czyli poniedzialek max do wtorku;]

dzieki za odpowiedz.. a przed chwila sie dowiedziałem ze " dobry znajomy zza granicy(dokładnie to z Amsterdamu<lol2>) przyjezdza w czwartek do mnie i mi podaruje pesika nowego"
P.s
Zamowienia i tak nie wycofam bo co jak co ale miec "dwa orginały"(<lol>) to juz cos, no nie?? biggrin.gif
qbawwy
to teraz tak to sie nazywa?? ja przyznam szczerze sciagam z neta, ale oczywiscie oryginał kupuje ;]
chatek
Cytat(qbawwy @ Oct 22 2007, 21:18:27) [snapback]192192[/snapback]
to teraz tak to sie nazywa?? ja przyznam szczerze sciagam z neta, ale oczywiscie oryginał kupuje ;]

ja też bo już się doczekac nie moge a jak o tym poslizgu przeczytałem to juz wogóle smile.gif
simian raticus
No nic trzeba tylko grafę nową dokupić bo grę kupuje z kumplem na spółę wink.gif
MakssPl
Wczoraj wysłałem maila do ultima.pl:
Witam!!
Mam pytanie odnośnie PESa 2008.. na gram.pl czyli stronie wydawcy w Polsce napisane jest ze premiera została przełożona na listopad!! czy zamawiając grę dostane ja ok. 26 października ?? jeżeli tak to jak będzie z dostaniem patcha polonizującego który miał wyjść ok. miesiąc po premierze...
Proszę o szybka odpowiedz.. smile.gif
Pozdrawiam

Taką odpowiedz dostałem:

Witam,

gra będzie u nas 26 października. Od dystrybutora wiemy, że podobno nie będzie patcha polonizującego.

Pozdrawiam,
Agnieszka Kalinowska
(22)485-52-13
[email protected]
No to sie niezle komplikuje;pLol to cd projekt sie pograza;/

PS.Fajnego mam avka:P?
Scooby-Doo
Nie no avek spoko smile.gif
A co do patcha polonizujacego. To jeżeli wyjdzie PES w wersji polskiej to tak sobie pomyslalem czy nie można byłoby ściągnąć p_text itd. od osoby która by udostępniła takie pliki i nie mielibyśmy wersji polskiej? o ile takie p_texty i temu podobne pliki będą jeszcze w dat tongue.gif a jak nie to jakimś innym spoosbem jaki tam jest.
mati153
Ale własnie się tak zastanawiałem nad ultimą i pomyślałem żę skoro sprowadzanae to instrukcja i ogólnie całe pudełko będzie po angielsku tak??
Scooby-Doo
Całkiem możliwe, a co? Podstawy anglika chyba znasz ;]
mati153
Znam znam ale ogólnie niezbyt fajnie jest mieć gre jakby kupiono w anglii:(
I pomoc techniczna też pewnie ograniczona
MakssPl
W pizdu... już zamówiłem... pudełko i instrukcja to mnie raczej nie obchodzi, z instalacją sobie poradzimy tongue.gif
Scooby-Doo
Nie, no Mati153 w sumie się zgadzam ale np. ktoś kto będzie miał polską wersję językową udostępni tam jakieś pliki czy coś i może uda sie i nam zrobić z ang. na pol. smile.gif nie ma co rozpaczać tylko w ML mogą być problemy z interpretacją ale nie sądzę aby były tam jakieś trudne do rozszyfrowania teksty smile.gif
Nie ma co sie bac;pW ML bede tez proste napisy np co sadzi pilkarz itp;]A pudelko i intrukcja to nie ma znaczenia jaki jezyk,a jesli ktos kupi pozniej polska to udostepni nam pliki rv p i komentarz jezeli bedzie;]

SPONGEBOB SQUAEREPants laugh.gif
mati153
Ja czekam na gram.pl a póki co gram w "Holenderską" wersje:P
MYSZa7
Ja zamówiłem pre-order i płace 99 zł plus przesyłka to jakieś 112 zł 70 gr wink.gif
Counter
Zamówiłem sobie dzisiaj wczesnym ranem (7:00) PESa na ultima.pl czy mogę liczyć, żę paczka przyjdzie mi do jutra? Zaznaczyłem przesyłkę przez pocztę polską.
Tomi84
Ja zamówiłem na gram.pl i po tym jak kolega dziś ok godziny 13 dostał grę zamawianą w ultimie zadzwoniłem do gram.pl i zapytałem się kiedy u nich będzie premiera gry. Pani ze sklepu odpowiedziała, że premiera u nich przewidziana jest nie wcześniej jak na 8.10.2007 więc poprosiłem o anulowanie zamówienia i zamówiłem grę w Ulltimie. Zapłacę te 15 zł więcej ale nie będę czekał jeszcze dwóch tygodni. Jutro jadę na Chłodna odebrać DVD i gitara.

Counter - nie liczyłbym na to. Dostawą którą dostali już rozeszła się do ludzi jak świeże bułeczki. Jutro koło 13 do sklepu przyjeżdża następna i dopiero będą realizować dzisiejsze zamówienia. Jeśli wybrałeś pocztę to gry spodziewałbym się najwcześniej w poniedziałek/wtorek.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.