pasiak KRK
Feb 16 2005, 19:17
Wrzucam tak jak jest napisane folder balls do folderu kitserverKDB . Wchodze do gry naciskam B i nic sie niedzieje. Wie może ktoś o co chodzi ?? :?:
Rządło
Feb 16 2005, 19:49
Może masz nie zainstalowanego kitservera dobrze, najlepiej przeczytaj jeszcze raz plik readme.
ftomekk
Feb 16 2005, 19:53
OK-doszedlem co i jak.Skopiuj folders BALSS znajdujacy sie w folderze Balss pack do folderu Kit serwera -KDB.Insstalnij Kitserwer.Kiliknij Kctrexe-zrob save.Uruchom PES podczas wyboru strojow dla druzyn pojawiaja sie nowe opcje:
1234-zmiany strojow
V,B-zmiany pilek.
Robilem to wszystko nowym kitserwerem-nie wiem czy zadziala ze starym. :roll:
pasiak KRK
Feb 16 2005, 20:06
dalej nic, pewnie wina tego starego kit servera :x a skad sciagales tego nowego ??
kemocik
Feb 16 2005, 20:22
pasiak KRK- we wcześniejszym newsie jest wyraźnie napisane:
Cytat
Pewnie nie jedna osoba czekała na Ball selectora, do PES4 ukazała się spora ilość piłek więc ograniczanie się tylko do 7 było lekko mòwiąć "irytujące", na szczęście Juce wziął się do roboty i dodał opcje ball selector do kitservera.
Jest to news o nowym kitserverze...
pasiak KRK
Feb 16 2005, 20:37
dobra juz zrobilem wszystko dziala ;D dzieki
Mogłbym mi to ktos wytlumaczyc bo niemam pojecia :cry: plis
Rządło
Feb 16 2005, 21:52
Co nie masz pojęcia ? Ściąga się nowego kitservera 4.3.1 i zestaw piłek i instaluje według instrukcji. Musi wszystko działać.
A ja mam inny problem wgrywam wszystko dobrze ustawiam piłke włączam mecz i wychodzi mi do systemu

jak ktoś wie o co chodzi to prosze o pomoc
krzy$iek
Feb 17 2005, 12:49
Cytat
A ja mam inny problem wgrywam wszystko dobrze ustawiam piłke włączam mecz i wychodzi mi do systemu jak ktoś wie o co chodzi to prosze o pomoc
Ja mam taki sam problem !!
Szeryf
Feb 17 2005, 12:53
Temat niejednokrotnie podnoszony. Spròbować z 3d analyzerem. Nie pytać więcej tylko szukać w isniejących postach, bo gdzieś na pewno problem jest wyjaśniony. Czytać dokładnie i wszystko. 10-4
DRJEFF
Feb 17 2005, 13:16
Wie ktos czy te pilki pasuja do WE8? Wczoraj zaladowalem je kitservem i wszystko dzialalo dobrze. Dzisiaj wlaczam kompa odpalam gre i gdy dochodzi do wybrania strojow wywala mnie do windy. O co loto? Wie ktos?
qazwsx
Feb 17 2005, 13:59
Cytat
Temat niejednokrotnie podnoszony. Spròbować z 3d analyzerem. Nie pytać więcej tylko szukać w isniejących postach, bo gdzieś na pewno problem jest wyjaśniony. Czytać dokładnie i wszystko. 10-4
Ja pròbowałem z analyzerem i problem sie powtarza. wpisałem do searcha analyzer i wszystkie tematy ktòre sie pojawiły przeczytałem od dechy do dechy. Ustawiałem pròbowałem i to samo
mòj sprzęt :
intel 1.7, 384 ddr, geforce 4 mx stery ver. 66.93
_DEVIL_
Feb 17 2005, 14:55

ja chcialbbym sie dowiedziec czy mozna grac w lige z tymi nowymi pilkami bo ja daje zwylky mecz i przy wybiorze strojow ustawiam sobie pilke i jes spox....ale jak chce np grac w lige hiszpanska to nie moge wybierac pilki bo mam te stare z patcha wolfa te 7......i jezcze jedno czy da sie ustawic losowanie z tych nowych pilek........Prosze o odpowiedz.....THX z gory
Przemsky
Feb 17 2005, 14:58
A ja mam jakieś czary mary z tym kitserverem. Zainstalowałem i wszystko ładnie pięknie hulało. Przetestowałem większość piłeczek i było oki. Wyszedłem z pesa i po paru godzinach znòw chciałem zagrać i już przy wyborze koszulek zawiecha była. Nie czaje. Raz działa, a raz nie
Rządło
Feb 17 2005, 15:54
Cytat

czy da sie ustawic losowanie z tych nowych pilek........Prosze o odpowiedz.....THX z gory
Klawiszem R jak dobrze pamiętam zobacz w dokumentacji jeszcze
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.