Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak zmodyfikować kamery?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
darch
przegladając niusy na issonline zobaczyłem nowy stadion amsterdam arena a w opisie "nowe kamery''
zainstalowałem powyższy stadion zmian kamer niezauważyłem ,
mimo to może wie ktoś z was jak można edytować ustawienie kamer pewnie właśnie jakoś podczas modyfikacji stadionu ,jeśli to mozliwe prosiłbym o jakieś linki ,opis czy coś podobnego
chodzi mi głòwnie o zmianę kamery wide na wyższą coś jak normal long z pes3 ale o zasięgu wide co poprawiło by znacznie wyczucie odległości w poprzek boiska (niestety w pes4 się to pogorszyło)
PES - wzòr idealnej gry sportowej
diego
Wydaje mi sie ze chodziło o kamery ktore pokazują stadion,wchodzisz w opcje i tam gdzies mozesz sobie przepatrzec jakie są stadiony,i własnie tam sie zmieniły tylko kamerki.Zmieniły sie kamery ktore pokazują stadion
ppatrykk
Cytat
Wydaje mi sie ze chodziło o kamery ktore pokazują stadion,wchodzisz w opcje i tam gdzies mozesz sobie przepatrzec jakie są stadiony,i własnie tam sie zmieniły tylko kamerki.Zmieniły sie kamery ktore pokazują stadion
tak,wlasnie o to chodzilo smile.gif przykro mi darch ze sie zawiodles na nowych kamerach lae chodzilo wlasnie o to w opcjach - nowe ujecia kamer pokazujacych stadion
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.