Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pad Do Pesa 2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
piokaka
Mam problem z wyborem najlepszego Pada do PESA gra na klawie to shittt.... strasznie ciężko wykonać niektóre zagrania.... Proszę o porady smile.gif Najlepiej z linkami biggrin.gif
Matiii
A cena?
Mani3k
Jestem zwolennikiem Dual-Shock'ów z PS2, ale ostatnio skusiłem się na takie cacko:
http://www.komputronik.pl/Kontrolery_Gier/...y,id,14943,s,1/
i powiem szczerze, że jeszcze bardziej mi sie podoba niż Dual, posiada lepszy profil, z wygladu tez kozak.
Kupilem z racji tego, ze zawsze jak gram na PS2 to mi łażą po pokoju i zahaczają o kabel, pare razy mi konsola poleciala :]
Ale domyslam sie ze chcesz pada pod kompa to nie wiem czy ten bedzie odpowiedni dla ciebie gdyz jest bezprzewodowy, a nadajnik musi byc na wierzchu, a przy kompie raczej bylby blisko stacji i by nie łapał fal.
Pozdro
Wislak
Polecam Pad Ps2 + Przejsciówka smile.gif Jak dla mnie najwygodniej i najlepiej..Pzd
MakssPl
Ileż to takich tematów było... blink.gif najlepiej weż tego DualShocka do ps2 i przejściówke, albo tak jak ja kup sobie Logitech rumblepad II oczywiscie cordless!!
psmaras
Tylko uwaga na podroby duala ;]. Porzadny DS2 powinien kosztowac kolo 70 zeta.
Dawidi
Ja sobie kupiłem pada z wyglądu jak od ps2 bez wibry firmy speed link blink.gif za 30zł XD i mam go 3 lata spadł z biórka setki razy, przejechany kabel był dziesiątki razy, w środku coś się poobrywało, słychać jakby piasek w środku a najlepsze jest to, że wszystko pięknie działa (choć pewnie analog nie jest wysokiej klasy, bo ma bardzo duże martwe pole ale nie mam porównania, więc nie wiem dokładnie)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.