Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polska Wersja Pes'a 2008 Na Ps3 ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
ali
Pogubiłem się już w tych wszystkich newsach, jeden zaprzecza drugiemu dry.gif Czy polska wersja nowego PES'a wyjdzie na Playstation 3 czy tylko angielska ? I nie chodzi już mi tu tylko o komentarz a głównie o napisy itp. Więc jeśli ktoś w tym się orentuje to prosił bym jednak o pomoc bo nie wiem czy kupować teraz na ultimie angielską rolleyes.gif
Jacmen
Polska wersja językowa gry PES 2008 wyjdzie tylko na PC na inne konsole po angielsku wink.gif
crash5
Ja kupiłem dzisiaj Angielską z ultimy i koleś mi powiedział że tylko na peceta bedzie Polska wersja i w dodatku okrojona. Więc śmiało można kupować w ultimie bo pewnie w empiku bedzie po 259zł z koleji na allegro najtanasz chyba 280. :/ Więc polecam zakup w Ultimie smile.gif
Prz3m4s
ja polecam na gram.pl, najtaniej i najlepiej wink.gif
OskaR
Na gram.pl jest najtaniej jezeli ma sie wirtualne pieniadze, jezeli nie to cena jest taka sama jak w Empiku + przesylka czyli wychodzi 15zł drozej
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.