Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Robic Buty Od Zera?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
.Shock3r
Tak jak w temacie.
Macie może tutek jak robi sie buty od ""zera" do Pesa 2006???
Pilnie tego poszukuje wink.gif
Potrzebne mi to do PESA 2008.Abym mógł robić od zera gumofilce laugh.gif
Dzięki za pomoc
Kriss91
Powiem Ci najprościej jak się da: jeśli umiesz się posługiwać programem graficznym lub robiłeś wcześniej kitsy albo jakieś inne bardziej zaawansowane graficznie dodatki to pomysł przyjdzie sam. Pytanie jeszcze czy chcesz robić buty na podstawie zdjęć czy ręcznie.
.Shock3r
Na podstawie zdjęć(wolalbym to) albo w ostateczności ręcznie.
No nie wiem Kriss.
Wiem ze Ty coś kiedyś kombinowałeś.
Aha i wcześniej nie miałem styczności z tymi bajerami.
Wiec pewnie ty to potrafisz.
Moze umiałbyś pomóc??
Jak cos to moje GG
9512356
Kriss91
Jeśli chcesz robić buty na podstawie zdjęć:
1)http://soccer.com/ strona ze zdjęciami butów
2)całość opiera się na odpowiednim wycinaniu, zmniejszaniu/powiększaniu zdjęć oraz łączeniu ich w odpowiedni sposób.
3)Do w/w czynności nadaje się raczej tylko Photoshop (jeśli mówimy o dobrej jakości).

Więcej Ci pomóc nie mogę bo po primo: robię buty ręcznie, po secundo: używam darmowego GIMPa (przyzwyczajenie takie tongue.gif).

PZDR
Flisak
Kriss dobrze ci tłumaczy. Ja wiem, bo już wykonałem kilka butów. Szczerze mówiąc, to nie jest prosta sprawa, ale jeżeli masz zapał do pracy i czas(czyli to, co ja w momencie produkcji moich butków), to może wyjść ci coś fajnego. Ostrzegam - najtrudniejsze jest zrobienie dobrej pięty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.