Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Instalacja Dema - Problem
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
bartoszek511
Witam. Gdy instaluje DEMO PES 2008 to gdy dochodzi to tego momentu

To wyskakuje mi taki błąd:

Co mam zrobic zeby sie dało zainstalować?? RATUJCIE MNIE.
MakssPl
Jest to problem z plikiem z którego instaluje sie pesa demo wiec musisz jeszcze raz ściągnąć albo spróbować instalacji z różnych dysków... ;(
zyga
Wejdz na www.jeuxvideo.fr, wlacz filmik z PES 2008, wez pada w lape i wyobraz sobie, ze to ty grasz.
perONE
Cytat(zyga @ Oct 11 2007, 21:12:47) [snapback]190192[/snapback]
Wejdz na www.jeuxvideo.fr, wlacz filmik z PES 2008, wez pada w lape i wyobraz sobie, ze to ty grasz.

no to rzeczywiscie mu pomogles. Tego wlasnie potrzebowal...
ŻAL
Bartolomeus

A mówią o nabijaniu postów mad.gif

A tobie Bartoszek radze ściagnąc jeszcze raz z innego serwera albo jak radzi mexx zmienić dysk docelowy!
Jak to nie pomoże to nie wiem w czym tkwi problem
.:KUNA:.

Nie pomogles gosciowi, ale ten text mnie rozwalil;] laugh.gif \

Sry za OT
bartoszek511

Za przeproszeniem to Ty jakis pierdol..... jesteś. !!
Panowie sciaglem juz z 3 rożnych źródeł, ale dalej to samo jest:/ Czego to moze być wina ??
Wislak
No To Musi byc Wina kompa może jakies wirusy masz ... Ale porzycz moze jeszcze od jakiegos kumpla co sciagnął i mu działa Pozdro
Ps.Post Użytkownika Zyga Zmiazdzył Totalnie xD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.