Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kupno Pesa 2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Dawidi
Jest już jakiś serwis gdzie już teraz mogę zamówić pesa 2008, żeby dostać go np dzień przed premierą? Chodzi mi o wersję Angielską.
Giuly
www.ultima.pl
MakssPl
Od dzisiaj gre mozesz kupić na gram.pl z wirtualnymi pieniędzmi za 99PLN a bez za 129PLN
OskaR
Juz zamowione biggrin.gif
Arek1974
QUOTE(mexx @ Oct 10 2007, 19:28:28) [snapback]189998[/snapback]
Od dzisiaj gre mozesz kupić na gram.pl z wirtualnymi pieniędzmi za 99PLN a bez za 129PLN

No tak, ale na tej stronie pisze, że produkt dostępny w listopadzie 2007, a przecież premiera ma być 26 października sad.gif Czyżby znowu Polakom przyszło poczekać "trochę dłużej" (czytaj: 2 - 3 tygodnie) sad.gif(
OskaR
pewnie jest napisane ze w lisopadzie bo nie wiadomo co z polska wersja jenzykowa, oby to sie jak najszybciej wyjasnilo i zeby juz data premiery byla pewno w 100%
Giuly
Piszą, że w listopadzie, a w mailu od CDP dostałem coś takiego:

Witam,

"Pro Evolution Soccer 2008" będzie miała premierę 25 października. Wydana będzie w całości po angielsku.

pozdrawiam,

Wcześniej niż na świecie ;]

cyt. ze strony CDP:
"Przychylając się do sugestii graczy, CD Projekt zdecydował się na wydanie gry w angielskiej wersji językowej, tak, by polscy gracze mogli jak najszybciej rozpocząć rozgrywkę. Aby jednocześnie spełnić oczekiwania zwolenników wersji lokalizowanych, w ciągu około miesiąca od premiery zostanie udostępniony w sieci bezpłatny patch polonizujący."
OskaR
Chyba zrobili najlepsza rzecz z mozliwych z tym patchem biggrin.gif
.:KUNA:.
To jest genialna sprawa!Ciekawe czy komentarz tez;/Bo bedzie duzo wazylo;/
MakssPl
Ja na pewno nie zamówię przed premierą... może do tego czasu kupię sobie jakąś inna gierkę...
PESa na pewno kupie po premierze na allegro.pl będzie pewnie jak zawsze ok. 100 ... albo w Empiku, ale wątpię bo tam zawsze najdrożej.. 129zl sad.gif
Poza tym na prawdę podziwiam CD Project za to co zrobiło... (szanują klientów)
k0rdian
Patch, to super sprawa, ja już zamowilem. A w związku z pierwszym postem kolegi, jak wspomniał "zamówić pesa 2008, żeby dostać go np dzień przed premierą" rozumiem, ze w piątek już moge dostać, jeśli zamowilem go o 23:00 tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.