Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Edycja WE8:I - krok po kroku
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
MaKaO
Chciałem stworzyć własnego OF do WE8:I i teraz tak, żeby zacząć się z tym bawić musze mieć inne rzeczy porobione, a więc mam dwa pytania... Czy piłki, buty, itp instaluje się tak samo jak w PES4? I drugie pytanie, czy jakiś kitserver działa pod WE8:I... Bo najnowszy nie działa... A PESPC-FILES.com zakończyło tymczasowo działalność z tego co widziałem...
>Kornel<
MaKaO masz juz full wersje WE8 ? Jaka cene proponujesz za nagranie plytki ? Nagrasz mi ? Prosze :]
ftomekk
Kornel -popierdolilo cie????? :?
Proponujesz gosciowi na forum nielegalne przegranie plytki ????????????????
Jest cos takiego jak PM lub email lub GG.
Pomysl troche zanim napiszesz cos tak debilnego :evil:
j.osti
A po co kit server?? Przecież jest Wolf do WE8I z wgranymi strojami. Ja wgrałem jeszcze inaczej. Eksportowałem z Wolfa PES4 i potem importowałem do WE8I, tak samo piłeczki, bandy za pomocą Graphic Studio I wszystko działa! POZDRAWIAM
j.osti
Co do piractwa, to faktycznie forum to nie miejsce na takie pytania. Ale tak szczerze czy jest chociaż 10 osòb na forum, ktòre mają oryginała PES4?? Bo WE8I nikt nie ma! Chyba, że od wujka z Ameryki! ;D JEST KTOŚ TAKI???
kemot
Hmm gadalem z tym gosciem dzisiaj, i jest poprostu bardzo zielony, ale z drugiej strony kulturalny, jak dla mnie ostrzezenie i zamykam...

edit: i otwieram tongue.gif przeciez ten post nie byl meritum tematu smile.gif Kornel przeczytaj regulamin forum... uwaznie
>Kornel<
Przepraszam Was chlopaki ! Sorry wielkie ! Wiem ze jestem przestepca ale nie mowcie nikomu bo nie chce isc do wiezienia biggrin.gif ale na serio przepraszam! Az mi wstyd :oops:
MaKaO
Osti tylko ja nie chce wolfa, chce sobie sam wszystko wgrywać po koleji, żebym miał po swojemu... Ale dzięki za pomoc...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.