Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Parę Zapytań
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Jamnik
Więc mam kilka pytań :

1. Wiele razy słyszałem o robieniu strojów treningowych. Ja je wrzucić do PESa ? za pomocą KS można ?
2. Czy ma ktoś folder uni zgodny z najnowszym OFem Milanisty & Mike ? Wydane były facesy, twarze, to może i stroje ?

Pozdrawiam !
perONE
1. nie da sie wrzucic jako typowe kitsy ktore beda tylko podczas treningow. mozna je natomiast wrzucic jako zwykle kitsy meczowe...
2. niewiem rolleyes.gif
.:KUNA:.
To 2 to poszukaj tematy face&hair folder w face edit;]
MYSZa7
Cytat(perONE @ Oct 5 2007, 21:20:55) [snapback]189118[/snapback]
1. nie da sie wrzucic jako typowe kitsy ktore beda tylko podczas treningow. mozna je natomiast wrzucic jako zwykle kitsy meczowe...

NIe sądze...kiedyś widziałem screena jak stroje treningowe były podczas treningu biggrin.gif
perONE
Cytat(MYSZa7 @ Oct 19 2007, 18:18:26) [snapback]191531[/snapback]
NIe sądze...kiedyś widziałem screena jak stroje treningowe były podczas treningu biggrin.gif

no to pokaz tego screena dry.gif
.:KUNA:.
to sobie poszukaj perONE;/Potwierdzam zdanie Myszy, norek zaimportowal kits i na screenie jest ronaldo w koszulce t90;.///
perONE
Cytat(..::Igor::.. @ Oct 19 2007, 19:00:58) [snapback]191549[/snapback]
to sobie poszukaj perONE;/Potwierdzam zdanie Myszy, norek zaimportowal kits i na screenie jest ronaldo w koszulce t90;.///

no to moze niech norek poda albo ktos inny jaki plik odpowiada za stroje treningowe bo kurde szukam i szukam i za nic nie moge znalezc a bym z checia sobie zaimportowal nowe stoje treningowe jezeli jest taka mozliwosc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.