Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patch Poprawiający Trudność.
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Dominoz
Mam pytanko: czy wyszedł jakiś Patch, który dodaje jeszcze wyższy poziom trudności niż jest domyślnie w PES'ie?
Wygrywanie Lechem po 5:0 nad Barcą na najwyższym poziomie mi sie nudzi powoli...

Pozdrawiam!
Bartolek
Cytat(Dominoz @ Oct 5 2007, 13:20:41) [snapback]189022[/snapback]
Mam pytanko: czy wyszedł jakiś Patch, który dodaje jeszcze wyższy poziom trudności niż jest domyślnie w PES'ie?
Wygrywanie Lechem po 5:0 nad Barcą na najwyższym poziomie mi sie nudzi powoli...

Pozdrawiam!

to zagraj na 5 gwiazdkach :]
Dominoz
Co...? biggrin.gif
Gram na najwyższym poziomie...O jakie gwiazdki Ci chodzi? xD
perONE
mi tez by aie przydal taki patch wiec przylaczam sie do pytania
WnK
Był zdaje się kiedyś taki of, który zmniejszał atrybuty napastników i pomocników, a zwiększał obrońców. Ale patcha nie było.
Wislak
Jednynym patchem na trudność jest kupno orginalnej gry...
faronaldo
Wiesz jak ja robiłem..........sciągłem PESFan Editor 6.0.0 w którym pozmieniałem atrybuty wszystkich zawodników o kilka punktów.Następnie ustawialem atrybuty domyślne dla graczy mojej drużyny (zawsze grałem Barcą). I takim sposobem rywale mieli lepszych piłkarzy ode mnie i co za tym idzie poziom trudności wzrósł.
InOx
Cytat(Wislak @ Oct 5 2007, 15:06:16) [snapback]189035[/snapback]

Fakt :good:
Dominoz
Cytat(Wislak @ Oct 5 2007, 15:06:16) [snapback]189035[/snapback]

A co ma piernik do wiatraka? xD
Orange_91
Cytat(Dominoz @ Oct 5 2007, 16:04:55) [snapback]189057[/snapback]
A co ma piernik do wiatraka? xD

Bo mozna zagrac przez net a tam mozesz grac z przeciwnikami lepszymi od komputera.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.