zdarzyły wam się jakieś śmieszne błędy w pes4. Jak tak to piszcie. Mi np.
na treningu bramkarz wybił piłkę na rożny. Dobra chce wibijać rożny a tu tylko piłka a zawodnik ktòry mniał ją wybijać jest przy słubku i stoi tak jak by chciał na nim tańczyć
Mi zdarzylo sie ze przy rzucie karnym piłka odbijała sie od słupka, od poprzeczki i w końcu od bramkarza az wresczcie wpadła

. Niestety nie zapisalem tego bo bylo to w online.
mi się zdarzyło jeszcze (aż dwa razy) że mòj bramkarz złapał piłke i wpadł z nią do bramki i zamiast bramki był rożny
•volvo
Feb 15 2005, 07:22
Mi sie zdarzyło że raz mòj bramkarz, a raz bramkarz drużyny przeciwnej postanowili wyjść za boisko i stali przy trybunach

Troche sie zdziwiłem bo robie akcje, patrze na bramke a tam nikogo nie ma

8)
crusader
Feb 15 2005, 09:30
Hehe...
Mi sie zdarzylo (nawet to zpisalem) gralem deportivo chyba jakis mecz...
Stracilem pilke w okolicach 8m od bramki przejal ja obrnoca przebieg z 5m do swojej bramki mijajac bramkarza i strzelil swojaka (w okno

) zialem z tego przez 10min... Jak bede robil kompilacje (a mam zamiar) to umieszcze to na filmie
culles
Feb 15 2005, 09:37
A ja miałem 2 śmieszne sytuacje:
1wsza- bramkarz rzuca sobie piłkę pod nogi, podbiega napastnik, odbiera ją wślizgiem, tak że piłka odskakuje trochę do przodu(gdzie nikogo nie było), a sędzia odgwizduje spalonego na 11 metrze.
2ga-Ronaldinho strzela z 40m ze skrzydła, a piłka osiąga taką zawrotną prędkość, że nie nadąża za nią kamera, po czym piłka przenika przez trybuny na parking...
Cytat
(...) Ronaldinho strzela z 40m ze skrzydła, a piłka osiąga taką zawrotną prędkość, że nie nadąża za nią kamera, po czym piłka przenika przez trybuny na parking...
DOBRE :!: ;D
Cytat
Cytat
(...) Ronaldinho strzela z 40m ze skrzydła, a piłka osiąga taką zawrotną prędkość, że nie nadąża za nią kamera, po czym piłka przenika przez trybuny na parking...
DOBRE :!: ;D
Też mi sie takie coś przydarzyło tylko że kim innym strzelałem ... ;D
_kamil_
Feb 15 2005, 11:28
Cytat
2ga-Ronaldinho strzela z 40m ze skrzydła, a piłka osiąga taką zawrotną prędkość, że nie nadąża za nią kamera, po czym piłka przenika przez trybuny na parking...
mialem identyczna sytuajce! z tym ze strzelal Carlos
Jedna ciekawa sytuacja to jak gralem w Master Ligue po mojej akcji bramkarz wybijal piątkę i podal do obroncy, a ten oddal ja z powrotem do niego. Ale bramkarz nie przyjal CELNEGO podania i pilka wtoczyla sie do bramki. Nawet mam ja zapisana.
Dobrze by było żeby zebrać te wszystkie bekowe sytuacje i wrzucić do jakiejś kompilacji - kiedyś chyba ktoś miał taki pomysł ale nie pamiętam czy to wypaliło.... :roll:
Lucek Rojek
Feb 15 2005, 18:47
w roli głownej występuje niesamowity macco z master lague znany jest z b.dobrej techniki podałem mu piłkę na około 50 metrze pòł gòrna piłka spadła mu na nogę chyba chciał ją przyjąć ale ona jak z procy wyjebała tak że nawet jej nie widziałem piłka leciala 50 metròw i jebneła w spojenie ia następnie z taka samą silą wròciła do podającego ktòry jej nie przyją
aut nawet ripa nie zrobiłem ale beka była bo na 2 graliśmy
Oj dużo jest śmiesznych błędòw w pesie..Większości to błędy graficzne :wink: Np: Bramkarz przechodzi przez siatke w bramce 8)
To ja sobie gram Realem ..I przy piłce jest Beckham i juz chce strzelac i nagle wpada kibic z gołą dupą ..I miał na ten pupie napis " Fuck Beckham" :shock: :shock: I beckham poszedł se :roll:
vadim ja osobiscie ci niewieze wysli mi powtorke na @ bo to malo prawdopodobne :wink:
Cytat
vadim ja osobiscie ci niewieze wysli mi powtorke na @ bo to malo prawdopodobne :wink:

No , aja Ci mòwie że naprawde taka sytuacja zaistaniała !
Cytat
A coś ty myślał, ze to prawda?? lol
Cytat

:o No , aja Ci mòwie że naprawde taka sytuacja zaistaniała !
Zaistniała w twojej wyobraźni 8)
lukasso
Feb 15 2005, 19:13
no a gdy ja zdobylem puchar LM to wszyscy kibole rzucili sie na moich pilkarzy i rozebrali ich a potem wszyscy pobili sedziego serio!! 8) 8)
Nie no panowie oczywiście to był Joke ..Żart sceniczny ;D
nie wiem czy to błąd ale mi się zdarzyło nie dawno że posyłam leciutki strzał po ziemi bramkarzowi zarzuciłem sitko ten się odwrucił i zamiast ją zatrzymać i podnieść to ją kulną w bramke.
Vadim dawno takiego nielzego (choc latwego do skminienia) dowcipasa nie czytalem, hehehe, dobre...
NAV ochlon chlopie bo znowu mi na nerwy najezdzasz (nie chodzi o ten temat)
Jocker
Feb 15 2005, 20:05
Ja miałem dwa fajne przypadki:
1. Gdy wychodziłem bramkarzem do wrzutki (chyba z rożnego) ten minął się z piłką i przy okazji wybił się tak że buty miał na wysokości szyj innych zawodnkòw.
2. Rzut wolny na 50 metrze rozgrywam kròtko a tu sędzia odgwizduje spalony na 40 metrze... :shock:
Raffels
Feb 15 2005, 22:23
Grałem kiedyś meczyk i uderzyłem C.Ronaldo z ok. 30m a piłka przeniknęła przez bramkarza i wpadła do bramki ;D ;D Innym razem po strzale bramkarz złapał piłkę już w bramce a sędzia ni z tego, ni z owego podyktował rzyt karny ;D ;D
to ja dzisiaj miałem może nie tyle śmieszną co frustrującą sprawe

com wybił gałe na aut i był jego, odrazu przejąłem piłe wszedł mi wślizgiem, piła na aut... znowu jego... ten sam mecz ciągle, Adriano głòwkuje z 4m idealna wrzuta... strzelił w tył...ten sam mecz dalej, com wjechał mi w polu karnym od tyłu sam na sam w nogi, mòj koleś się przewròcił, nic nie ma, tamten się obraca z piłką i... potyka o mojego... żòłta kartka dla mnie... ten sam mecz ciągle, podanie do mojego bramkarz... piłka odbija mu się na dobre 10m do przeciwnika i 1-0 w 87' :/ przypadek? :evil:
lazy_bum
Feb 16 2005, 11:39
Cytat
Adriano głòwkuje z 4m idealna wrzuta... strzelił w tył.
rotfl! Całość zresztą zmusiła mnie do długiego śmiechu.
Mi tam się przypomina kilka takich z WE2002. Np. bramkarz po strzale piastkuje w gòre, takim wysokim lobem leci i piłka spada na siatkę od gòry i gol. Nie mòwiąc już o ,znikających piłkach'. (-:
dzenda_dzenda
Feb 16 2005, 12:27
mojego "błonda" nikt nie przebije: Rozpoczynam mecz biegnę zawodnikiem po skrzydle i na wysokości pola karnego oddaję strzał, gała leci tak że poturlała się po poprzeczce a gdy spadła...S
dzenda_dzenda
Feb 16 2005, 12:32
Ty, Nav-Saper niezły ten ZEZ Henry'ego...Jak Ty to uczyniłeś?
Cytat
Ty, Nav-Saper niezły ten ZEZ Henry'ego...Jak Ty to uczyniłeś?

magia magia..... :wink:
sam niewiem chcialem se wolnego ciupnac henrym a tu lipa jebnol sie do pilki
hskone
Feb 16 2005, 14:40
ja mam zapisane dwie sytuacje
1sza: z pesa 3 wyrzucam reką pilke bramkarzem bodajrze barthezem a ten rzcua pilke pionowo w gore w kosmos nie widac jej w h** czasu az nagle spada z nieba widac to na kamerze ktora jest zwrocona w niebo
2ga: z pesa 4 gralem z koleżką sapara ja chelsea a on barca rzut rozny lampard wbiega na pilke i minal sie wpadl do bramki a pilke wybija kumpel na srodek po paru minutrach zauwazylem brak lamparda w srodku pola patrze na radar jest w bramce podbiegam z pilka a on siedzie i kreci sie w kulku w bramce jakby tanczyl tango jakies...:/ :shock: troche dziwne
Raffels
Feb 23 2005, 16:53
A ja trochę oftopicowo ;D ;D mianowicie podczas zmiany zawodnika pole, gdzie wyświetla się nazwisko zawodnika, ktòry opuścił boisko jest zakryte czarnym paskiem a pole z zawodnikiem ktòry wszedł na boisko jest już normalnie wyświetlane :? :? Da się może coś z tym zrobić??
a mnie dobija to jak stoje przy obroncy a brmakarz wybija piatke i podaje do mnie....zdarza sie to na kazdej gwiazdce...zenujace :?
ftomekk
Feb 23 2005, 17:54
Hehe,Saper -Henryk mial faze-na loozie chlopak do treningu podchodzi. :roll:
domino23
Feb 23 2005, 18:03
U mnie Henry też podobnie strzelił z wolnego

Najlepsze że najpierw nie trafił w piłkę a pòźniej sam sobie ja zagrał
http://rapidshare.de/files/686471/lol1.avi.html
Tutaj widać dobre zgranie bramkarza z obrońcą
http://rapidshare.de/files/686487/lol2.avi.html
Samobòjcza bramka kompa
http://rapidshare.de/files/686533/swojak.avi.html
I na koniec mòj obrońca wyręcza bramkarza i broni strzał ręką
http://rapidshare.de/files/686582/wybicie_...e_reka.avi.html
Uszatek
Mar 7 2005, 15:53
Ja pokaże skrinszota, i widac ze KONAMI w 100% niedopracowalo pes4 [:/], sa rozne 'bugi' tak jak opisujecie... jaka to gra bez 'bledow'?
PS: Jezeli ktos nie widzisz 'bugow' na tym skrinie to mowie: bramkarz lapie pilke przez noge obroncy, glowa w piszczelu obroncy...
END: Sorki za rozmiar obrazka :-/
u mnie natomiast ronalo oddał strzal i piłka przeleciala przez klatkę bramkarza. centralnie weszła przodem i wyszła placemi. no padł gol. aż mi ręce opadły. i starciłem ochotę do grania. na szczęście na 3 min.
boberto
Mar 14 2005, 16:03
u mnie przy wykonaniu rzutu wolnego na treningu Henry nie trafil w pilke po czym odwrocil sie i biegl z nia az za polowe boiska...
culles
Mar 26 2005, 15:48
Ja mam lepsze:
Zorganizowałem sobie z kumplami turniej, na ktòrym było 8 osòb, włączyliśmy ligę, 8 teamòw, wszystkie prowadzone przez ludzikòw, po kilku meczach patrzymy na tabelkę, aby zorientować się co i jak, a tam cuda na patyku:
-źle dodane punkty, poodejmowane, pozmieniane itd.
-wyniki z kosmosu(kumpel rozwalił 2-giego 4:0 a tam, że 0:0)
-strzelcy też jacyś dziwni
poprostu jeden wielki LOL, od tej pory wszystko piszemy na kartce, reasumując nasuwa mi sie wniosek, że japońcy nie tylko literki mają jakieś dziwne...
onix_the_chosen
Apr 4 2005, 00:41
Ja mialem taki przypadek ze gralem se Milanem i byla wrzutka z lewej strony i do przewrotki skladal sie Seedorf, po czym nie trafil przewrotka w pilke i zlapal kontuzje lezac na ziemi, po czym musialem go zmienic :?
Po czym dostales zolta kartke, bedzie pasowala do image'u fana BVB...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.