Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Time Expander Juce'a
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
sadziu90
Witam. Mam problem z Time Expanderem od Juce'a. Ściągnąłem, wskazałem plik *.exe, wybrałem czas gry, zapisałem itd. - patch działa elegancko laugh.gif . Ale przeczytałem w kilku komentarzach, że w razie remisu są karne. No to gram sobie meczyk "na remis", żeby zobaczyć te karne... I po meczu wybieram, żeby grać karne, wybieram kolejność zawodników do strzelania a tu BUBA... dry.gif Wywala mnie do Windowsa i wyświetla się raport o błędach (wystąpił błąd z aplikacją pes2008.exe)... blink.gif - o co kaman Panowie? Na pewno to nie wina sprzętu. Mam Athlona X2 6000+, GF 8800GTS 320, 2GB RAM - detale na high itd... Z góry dzięki za każdą pomoc. Pozdrawiam. smile.gif
Kempu
To chyba nie wina TimeExpandera bo ja go używam i wiele razy kopałem 11-nasti a mnie nie wywalało.
Scooby-Doo
No raczej coś z demkiem. Jak Ci się chce to wgraj od nowa demo i wtedy jeszcze raz zapodaj tego TimeExpandera. Jak to by nie pomogło to już nie wiem co tam może go boleć.
MakssPl
dokładnie... i mnie wszystko tez jest ok, a mam timeExpanderA
.:KUNA:.
blad demo?jesli takie cos jest bo program dziala donbrze
maciekptasior
przed zaisntalowaniem programu wszystko bylo ok (karne normalnie dzialaly) ale po instalacji juz nie :/ wiec jest to pewnie wina programu sam mam podobny problem
D4vID
To napewno problem TimeExpandera bo nie dosc ze jak mowi maciekptasior wczesniej bylo ok to jeszcze ten programik dodaje konkurs rzutow karnych gdy jest remis i pewnie tu sie zrobil u Was jakis błąd a moze poprostu to wina .exe tak jak Wam sie wyswietlil komunikat wink.gif
Radze sprobowac zainstalowac demko od nowa albo niech ktos wam zarzuci swoje PES2008DEMO.exe
sadziu90
Ale dzisiaj tak sobie grałem z bratem w PES'a 2008 i miały być karne... I najlepsze jest to, że się odpaliły bez problemu blink.gif Zauważyłem, że problem z odpaleniem karnych jest tylko w grze jednoosobowej na klawiaturze... Np. na padzie normalnie się odpala, a na klawiaturze ni chu chu... dry.gif
Gdanczyk
u mnie karne nie dzialaly jak zle zainstalowalem flagi albo rekawice, teraz nie pamietam dokladnie smile.gif

witam na forum :* biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.