Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oszusci z weleague.tk
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Inne ligi
matias
To juz sie robi smieszne biggrin.gif Seryjnie minusowe punkty -500 dla kjacka, -100 dla bartosza, Kamila ..kilka dni temu dla mnie -100 Wszystko za NIC juz nie wspominam o innych minusowkach. Banda oszustow i cwaniaczkow z weleague.tk Dopie...im tzreba zgnoic tą calą stronke!
T-Mac
buhahahha juz mowilem to dawno ze to liga oszustow
gutted
a wy naiwniaki grajcie tam u nich dalej;)
StraY
wałki tam czasem lecą - racja bo niedawno też miałem, ale to nie zmienia( niestety) faktu, że jest to największa i chyba najbardziej prestiżowa liga WE w Europie :wink: więc lepiej się adminom nie rzucać tylko po ludzku z nimi gadać
P.S. prrrrrrrrrosze, nie bluzgajcie mnie za tego posta :cry: tongue.gif :wink: :mrgreen:
halladin
rownież kilka dni temu zarwalem -50 lub -100 i to raczej bez powodu. Jakis włoch sie tylko na mnie wnerwił bo chyba go ograłem i podejrzewam, że to jego sprawka.....

pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.