Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Warsztat Dźwiękowy By Baleron
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Baleron
Witam
Od niedawana tworzyłem dla własnych potrzeb pliki dźwiękowe do gry, lecz znajomi przychodzący do mnie w celu zmierzenia swoich umięjętności w PES powiedzieli, że mam super dźwięki. Takim właśnie sposobem postanowiłem zamieścić w internecie dźwięki mojej produkcji, aby inni mogli ocenić moje prace czy są udane czy może nie. Czekam na komentarze i zlecenia (zamówienia, chętnie je wykonam a 1 plik dźwiękowy nie zajmuje mi dużo czasu).
Pozdrawiam
Baleron
Baleron
Na pierwszy ogień idzie ścieżka dźwiękowa grana przy wyjściu zawodników na murawe. Jest to hymn Ligi Mistrzów. Jeszcze troche niedopracowany, ale jest ten klimat rolleyes.gif . Zapraszam do ocen.

Link:
http://www.speedyshare.com/315730957.html

Plik należy podmienic już z istniejącym w folderze 0_sound

Następna ścieżka dźwiękowa ma za zadanie podgrzać "atmosfere" w przerwie meczu na nieco żywszą. Głośniejsza muzyka dobra dla ucha. Zapraszam do ocen.

Link:
http://www.speedyshare.com/177718684.html

!!!UWAGA!!!
Plik unknow_00000.adx trzeba podmienić z plikami unknow_00000, unknow_00001, unknow_00002, unknow_00003, unknow_00004, unknow_00005, unknow_00006, unknow_00007 .

Pliki wklejamy za pomocą programu DKZ Studio
Baleron
Na rzyczenie Hemona utwór Time Of Our Lives . Plik w formacie .adx gotowy do wgrania.

Link:
http://www.speedyshare.com/452656186.html
P@vel
Kolego Sympatyczny a to jest do PES-a 6 ? wink.gif
Baleron
Dźwięki są produkowane z myślą o PES6, ale niewidze problemy aby importować pliki do starszych części. Pliki pasują również do starszych wersji gry (niedaje głowy, ale cała budowa plików nie jest inna niz w PES6).

Jeżeli dźwięk jest zbyt cichy to proszę o informację, abym mógł poprawić plik.
Baleron
Proszę o komentarze, oraz zlecenia, ponieważ trochę mnie się nudzi wink.gif
kksm
Poprosze piosenke jak to leci? A KTO DZIŚ WYGRA WAŻNY MECZ LECH BO TO DLA NAS WAŻNA RZECZ LECH
perONE
Cytat(kksm @ Oct 11 2007, 19:16:38) [snapback]190158[/snapback]
Poprosze piosenke jak to leci? A KTO DZIŚ WYGRA WAŻNY MECZ LECH BO TO DLA NAS WAŻNA RZECZ LECH

Liber--->Czysta gra
Baleron
Na życzenie kksm utwór "Czysta gra", skonwertowany do formatu *.adx gotowy do wgrania wink.gif

Zapraszam do ocen

Link:

http://www.speedyshare.com/196678635.html
OskaR
Baleron zrobilbys jakiegos dobrego gol sounda ?
Tak zeby te okrzyki podchodzily pod klimat Premiership
Baleron
Ok. Jak narazie zrobiłem 1 goal sounda takiego sobie tongue.gif. Wykorzyystałem kawałek okrzyku kibiców po strzeleniu bramki z OE Patch v 3.0 . Chyba chłopaki sięniepogniewają wink.gif. Dźwięk zamieszczony na youtube. Oczywiscie plik zostanie poddany ulepszeniu, ale narazie oceniajcie, abym wiedział czy jestem na dobrej drodze wink.gif.

Link:
http://pl.youtube.com/watch?v=f_9wdNWG5SY
OskaR
Wszystko fajne tylko szkoda ze ten koles po niemiecki nadaje. Ale oprawa itp. fajne, lecz sam doping troche nie w angielskim stylu.
Baleron
Cytat(Oskar @ Oct 12 2007, 16:05:41) [snapback]190288[/snapback]
Wszystko fajne tylko szkoda ze ten koles po niemiecki nadaje. Ale oprawa itp. fajne, lecz sam doping troche nie w angielskim stylu.

Dlatego napisałem że to taki kawałek testowy tongue.gif
P@vel
Tworzysz tam jeszcze coś Baleron ?? wink.gif
P@vel
Sorka ze post pod postem ale czy jak mam OR Patch to mam mam podmieniać te pliki w O_soundzie czy w P_soundzie ?? unsure.gif
Baleron
Pliki należy podmienic w 0_sound wszystkie stworzone prze ze mnie pliki należy podminiać właśnie w tamtytm pliku. Doradzam zrobić sobie kopie zapsową tych plików, bo jeśli moje nieprzypadną do gustu będzie można je zamienić na standart wink.gif. Jeżeli zaistnieją jakieś zmianny dotyczące zamieniania plików oczywiście poinformuje was.
IronTiga
Kolego, jak tam ztym goal soundem, przydałby mi się, a i oprócz niego cztery piosenki bym potrzebował:

Nightwish - Beauty And The Beast - To bym chciał do edit mode, więc mógłbyś mi opisać za co podmienić

Iron Savior - Phantoms Of Death - to bym chciał miec w ustawieniu taktyki przed meczem i prosiłbym żebyś też to opisał jak podmienić

Iron Maiden - brighter than a thousand suns - to bym chciał mieć w głównym menu mojego pesa 5 i też byś mi opisał co za jaki podmienić

Iron Maiden - Fight For Icarus - to chciałbym mieć w trybie kariery i też bym prosiło o opisanie co za co podmienić

Bardzo o to proszę i z góry dzięki wielkie
Pozdro!
Baleron
Kolejny Goal Sound, tym razem update tego poprzedniego wink.gif. Jeżeli chodzi o ten Goalsound z Premiership muszę mieć choć jedno wideo gdzie słychać krzyk kibiców po zdobyciu bramki, sam szukałem, ale chyba za słabo. .:TIGER:. Będziesz miał te kawałki, lecz trudno będzie mi powiedzieć za, które pliki podmienić, ponieważ aktualnie nieposiadam wgranego Pes`a 5, ale myślę, że wspólnymi siłami dojdziemy do celu. Mam również problem z jednym kawałkiem dźwiękowym w tym celu prosze o kontakt na PW. Zapraszam do ocen. Ze względu niedługo pojewieniea się nowej odsłony Pes2008 dołoże wszelkich starań, aby rónież do tej gry produkować różne dźwięki.

http://pl.youtube.com/watch?v=trz1_lmWilQ
Dragon177
Cytat(Baleron @ Oct 11 2007, 19:04:48) [snapback]190153[/snapback]
Proszę o komentarze, oraz zlecenia, ponieważ trochę mnie się nudzi wink.gif

to zrób mi tą piosenke o Wiśle Kraków, piosenka sie nazywa Kamyk & Pio - WISŁA
IronTiga
Siemka, co tam Baleron, zrobiłeś już te kawałki o które prosiłem? Jak już je zrobisz to skontaktuj się ze mną na gg w sprawie tego podmieniania, oki? [gg znajdziesz w profilu] Jeżeli nie masz czasu na kontakty tongue.gif lub nie wiesz to spoko, wystarczą te kawałki a z resztą se dam rade.

Pozdro wink.gif
herubq3
kolego mozesz mi podmienic w menu głownym na to paul oakenfold beautiful goals
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.