Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Instalacja ! ;/
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Kr4W!3C
Witam mam problem z instalka, mianowicie po zainstalowaniu, ponownym uruchomieniu kompa kiedy juz proboje wlaczyc gre pojawia sie takie cos :

Probowalem zainstalowac od nowa directX ale nic nie dalo moze ktos wie o co kaman ? albo ma podobny proble
moja karta graf: Nvida radeon 9550 , wolnego miejsca na dysk jest ze 40 gb sterowniki do karty sa Omega 38360

a myslalem ze sobie zagram w pro a tu lipa
Yaro
mam ten sam problem sad.gif((( ne wiecie o co chodzi ???
Bakel
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_30

Wklej do folderu, w którym masz zainstalowane demo.
Crawler_
Spróbuj zrobić tak...

ściągnij stąd d3dx9_30.dll .

Kod
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_30

Potem, wejdź go katalogu Windows/System32 . Tam poszukaj pliku i go gdzieś przekopiuj d3dx9_30.dll .
Potem ten ściągnięty wrzuć do Systemu32, zamieniając go. Jeśli będzie działać to fajnie. Jeśli nie, to ten przekopiowany wrzuć do System32 i zainstaluj Direct 9.0c bo może masz 9.0b...

Ktoś mnie uprzedził rolleyes.gif
adison88
Ja zaś mam inny problem :/ .
Ściągnełem bez problemu z gamershella. I w koncu ta instalacja... :/
Wszystko OK wybieram gdzie mam zainstalowac :

wzielem na dysku D i wyskakuje mi taki blad :

gdy naciskam Ok wyskakuje:

a potem:

Czy wie ktoś o co chodzi? mellow.gif
WąSu
Na dysku C zwiększ miejsce bo w moich dokumentach też robi się folder i jest większy niż w 6stce.
Cyganos
mellow.gif mellow.gif A gdzies tak do ilu trzeba zwolnic miejsca zeby poszlo bo mam ten sam problem mellow.gif
zyga
Wypier*ol wszystko ;d
Wislak
Człowieku nie możesz zwiekszyc np. do 5 giga ??? Nie było by wtedy takich głupich pytań jakby kazdy pomyslał i nie robił partycji C po 5 giga
kopi
Ja mam za to inny problem. Otoz gdy instalowalem demo pesa 2008 za pierwszym razem w polowie instalacji zawiesil mi sie komputer, i na dysku byla tylko polowa pesa mimo to sprobowalem go odpalic z pliku exe xD i komp zakomunikowal ze brakuje mi jakiegos d3dx9_30.dll (czy jakos tak) wiec sciagnolem go i wkleilem do systemu 32. Potem wszystko wykasowalem, (razem z rejestrem itp) i chcialme znowu zainstalowac pesa to teraz jak sie rozpakowuje ta plyta do dokumentow to jak jest 100% i powinno juz przejsc do instalacji to wyskakuje taki dziwny error:

Wie ktos moze o co chodzi ? To raczej nie wina directx bo mam 9.0c ale kto wie sproboje przeinstalowac go ;p.
Bartolomeus
ja mam taki problem ze jak włączam instalacje to pasek postępu nie idzie dalej i stoi w miejscu
michu000
dzieki bakel mialem ten sam problem co Kr4W!3C zrobilem jak kazales i wszystko gra wielkie dzieki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.