Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Na Dwoch W Pesa...?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
Arti804
jak w pytaniu....
cnb
Cytat(Arti804 @ Sep 27 2007, 21:19:49) [snapback]187315[/snapback]
jak w pytaniu....

odpowiedź jest prosta.... nie da się..... niby jest patch dający tą możliwość ale nie działa- sam próbowałem
Dragon177
Szkoda ze nie da sie... A moze ktoś zrobić taki patch ?
Prz3m4s
raczej nie smile.gif gdyby ktoś umiał to zrobić dobrze, to już dawno byłoby to na forum smile.gif
rahh
emano zmieniło sie coś? :x Mozna juz grać na 2och? tzn jeden na klawie a drugi na padzie? Jakis patch wyszedl?
zywul
Sciągnij kitservera 7.0.0 i będzie można grać we dwóch. U mnie działało.
rahh
nono mialem kitserwera ale trzeba bylo jeszcze tylko przestawic w settings pada na controler 2 ;p
Tomek23
Rahh, mozesz dokladniej opisac jak trzeba bylo te pady ustawic?
bo ja ustawilem pierwszy pad i drugi i nie dzialalo...
czytalem na jednym forum ze dziala jak sie ustawi pad 2 i 3.
Orientuje sie ktos czy to pomoze?
rahh
no normalnie odpalasz settings wchodzisz do zakladki trzeciej tam co jest do wybrania pad. Ustawiasz go jako controller 2 i zatwierdzasz. Potem normalnie w pesie masz klawiature do wyboru a niżej masz pada i strzalkami ustawiasz w bok ;]
Tomek23
Cytat(rahh @ Oct 18 2007, 15:25:24) [snapback]191383[/snapback]
no normalnie odpalasz settings wchodzisz do zakladki trzeciej tam co jest do wybrania pad. Ustawiasz go jako controller 2 i zatwierdzasz. Potem normalnie w pesie masz klawiature do wyboru a niżej masz pada i strzalkami ustawiasz w bok ;]

na dwa pady tez sie da?
Wislak
Cytat(Tomek23 @ Oct 18 2007, 16:57:31) [snapback]191395[/snapback]
na dwa pady tez sie da?

jak sie nie myle to nawet na 8 sie da !
Karvan
a jak ja nie mam takie opcji zeby ustawic n controller 2 ?
Wislak
Cytat(Karvan @ Oct 18 2007, 19:53:13) [snapback]191427[/snapback]
a jak ja nie mam takie opcji zeby ustawic n controller 2 ?

A masz Kitserver najnowszy ??
Tomek23
na 8 mozna? to ja moze mam inny kitserver wgrany?! u mnie widac 4 controlery ale w czasie gry komputer widzi tylko ten z numerem pierwszym ;/
ma ktos jakies pomysly co zrobic zeby to zadzialalo? mam wgrany ten extra patch w ktorym bylo wszystko razem w wersji full. Pomocy!!
Wislak
Cytat(Tomek23 @ Oct 18 2007, 20:41:08) [snapback]191438[/snapback]
na 8 mozna? to ja moze mam inny kitserver wgrany?! u mnie widac 4 controlery ale w czasie gry komputer widzi tylko ten z numerem pierwszym ;/
ma ktos jakies pomysly co zrobic zeby to zadzialalo? mam wgrany ten extra patch w ktorym bylo wszystko razem w wersji full. Pomocy!!

Możesz przeczytac cały temat ?? na 99% nie masz kitservera 7.0.0 ... ale po co czytac temat? lepiej zadac idiotyczne pytanie...Pzd
Tomek23
Cytat(Wislak @ Oct 18 2007, 20:50:14) [snapback]191457[/snapback]
Możesz przeczytac cały temat ?? na 99% nie masz kitservera 7.0.0 ... ale po co czytac temat? lepiej zadac idiotyczne pytanie...Pzd

idiotyczna jest Twoja zaczepka bo jak wyraznie napisalem w poscie mam wgrany patch w wersji full który zawiera:

Banner FIFA FairPlay (Rafik & Don Cerveza)
Pad DualShock 2 (jacksion1984)
Przyciski i pad DualShock 2 na ekranie wyboru stron (drozdzynski & LivornoUltra)
Logo ESPN przy powtórkach(PlaManU & jacksion1984)
Nowe loga pozycji piłkarzy (jacksion1984)
Poprawka Loading Screen - bez loga Konami (Lo$tY)
Lineups Update Patch 1.2 (mosu)
Adidas Teamgeist Ball (Model - gamingaccess; tekstura - YNWA)
Bandy World Cup (YNWA)
Kitserver 7 oraz Time Expander 1.1 (Robbie & Juce)Nowa tekstura murawy (alpha - PiN0YChris; tekstura - Frenkie)
Nowe loga drużyn (jacksion1984)
Poprawiony settings.exe.

mimo wszystko pozdrawiam.
Bakel
Cytat(Tomek23 @ Oct 18 2007, 22:00:41) [snapback]191459[/snapback]
idiotyczna jest Twoja zaczepka bo jak wyraznie napisalem w poscie mam wgrany patch w wersji full który zawiera:

Banner FIFA FairPlay (Rafik & Don Cerveza)
Pad DualShock 2 (jacksion1984)
Przyciski i pad DualShock 2 na ekranie wyboru stron (drozdzynski & LivornoUltra)
Logo ESPN przy powtórkach(PlaManU & jacksion1984)
Nowe loga pozycji piłkarzy (jacksion1984)
Poprawka Loading Screen - bez loga Konami (Lo$tY)
Lineups Update Patch 1.2 (mosu)
Adidas Teamgeist Ball (Model - gamingaccess; tekstura - YNWA)
Bandy World Cup (YNWA)
Kitserver 7 oraz Time Expander 1.1 (Robbie & Juce)Nowa tekstura murawy (alpha - PiN0YChris; tekstura - Frenkie)
Nowe loga drużyn (jacksion1984)
Poprawiony settings.exe.
mimo wszystko pozdrawiam.

A przypisałeś KitServera do pliku PES2008DEMO.exe?
Tomek23
Cytat(Bakel @ Oct 19 2007, 12:04:00) [snapback]191486[/snapback]
A przypisałeś KitServera do pliku PES2008DEMO.exe?

dzieki!! pomogło.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.